Castilla 2-2 Athletic B

Martin Ødegaard fikk sin debut foran hjemmesupporterne.

Søndag 8. februar ble en spesiell dag for fotballinteresserte i Norge. Martin Ødegaard fikk nemlig sin debut for Castilla, og unggutten fikk glimtvis vist hva han er god for i de 20 minuttene han fikk.

Kampen startet riktignok uten nordmannen, og det var gjestene som begynte best. Derik Osede tapte en viktig duell foran eget mål, og ballen falt ned til Santamaría, som kunne sende Athletic B i føringen.

Castilla slo heldigvis kjapt tilbake bare et par minutter senere. Nok en gang kom scoringen etter en dødball, og denne gangen var det Magdaleno som var uheldig og satte ballen i eget nett.

Etter hvilen startet Castilla klart best. Belønningen kom i det 61. minutt, da Burgui driblet seg innover i banen og fyrte løs fra venstre. Ballen gikk nok en gang via Athletic-spiller Magdaleno og i mål. Dessverre holdt det ikke hele veien for Castillas menn, ettersom Santamaría satte inn utligningen etter 81 minutter med et pent brassespark.

Det endte altså 2-2, og dermed ble det ingen stor dag verken for Castilla eller Martin Ødegaard. Nordmannen ble byttet inn med 20 minutter igjen å spille, men fikk ikke involvert seg særlig mye. De gangene han fikk ballen var han imidlertid frisk, og vidunderbarnet fikk vise litt av hva han har å by på.