Før Castilla - Leioa

Med kort avstand til opprykksrivaler kreves det seier mot bunnlaget.

Real Madrid Castilla - Leioa
Estadio Sarriena, Leioa
Segunda División B II, 27. runde
Lørdag 28. februar 2015, kl. 18:00
TV2 Sportskanalen / TV2 Sumo

Uten Real Madrids a-lag i aksjon denne lørdagen, kunne ikke et viktig oppgjør for de nest beste kommet på et bedre tidspunkt. I den andre puljen i Segunda Divisións B er det stadig svært jevnt i toppen, hvor kun ett lag rykker opp til landets nest øverste divisjon. Før den 27. serierunden topper Castilla tabellen med to poeng ned til Real Unión og Guadalajara, etter seieren mot Barakaldo sist helg.

Lørdag kveld gjester Zinedine Zidanes gutter Leioa i Baskerland, hvor tre poeng er høyst nødvendig. Med åtte kamper igjen av sesongen er det fortsatt kun tre poeng ned til Huesca på 5. plass og framover blir man nødt til å plukke så mange seiere som overhodet mulig. Derfor kan man si at dagens kamp kommer svært beleilig, med tanke på at man møter seriens svakeste formlag. I skrivende stund står Leioa med fem strake tap, deriblant et hjemmetap for Barakaldo som ble beseiret med 4-0 av Castilla for en uke siden. Dagens motstander ligger plassert på en 17. plass og på eget gress har de tapt fem av sine siste seks.

Med en Martin Ødegaard proppfull av selvtillit etter scoring og storspill sist vil dette være en kamp man bør få med seg. Det er heller ikke tatt ut noen Castilla-spillere til a-lagets kamp mot Villarreal foreløpig og sjansen er dermed stor for at man får se profiler som Álvaro Medrán, Raúl de Tomás og Javi Muñoz på banen.

Hvem håper du å se på banen?

Pmn6