Nytt medlemstilbud

Medlemmer av Peña Madridista Noruega har nå fått en egen diskusjonsgruppe på Facebook.

Vi i Realmadrid.no ønsker alltid å gi medlemmene våre et så godt tilbud som mulig. Derfor har vi nå opprettet en eksklusiv gruppe på Facebook som skal erstatte forumet vi lanserte for to år siden.

Les også: BLI MEDLEM!

Det er ingen hemmelighet at det har vært lite aktivitet på forumet vårt den siste tiden. Grunnen til dette er nok at slike diskusjonsforum på mange måter har blitt sidesatt av sosiale medier. I 2015 har folk flest for lengst flyttet diskusjonen fra forumene over på Twitter, Facebook eller lignende.

I den nye Facebook-gruppen kan dere diskutere Real Madrid-relaterte saker med andre engasjerte Madridistas, og dere kan komme med tilbakemeldinger til oss i supporterklubben. Det eneste kravet for å bli med i gruppen er å sende en forespørsel, så godtar vi deg så fort vi har muligheten.

Det er viktig å nevne at kun betalende medlemmer vil få tilgang til gruppen. Har du ikke registrert deg, kan vi heller ikke la deg få komme inn i gruppen. Det samme gjelder de som ikke velger å fornye medlemskapet sitt.

KLIKK HER for å finne Realmadrid.nos diskusjonsgruppe på Facebook.

Vi gleder oss til å diskutere Real Madrid-relaterte saker sammen med deg!

Pmn6