Huesca 2-0 Castilla

Ødegaard benket da Castilla tapte.

Med Ødegaard og Medran på benken fikk Castilla det tøft borte mot Huesca. Med flere svake resultater den siste tiden var Zidane sine menn ute etter å ta alle tre poengene, men slik gikk det ikke.

Hjemmelaget tok ledelsen mot slutten av første omgang ved et straffespark. Castilla slet med å skape sjanser og satt på Ødegaard i det 60. minutt. Det hjalp lite for Castilla som slapp inn nok et mål. Huesca som er et svært sterkt hjemmelag tok nok en sterk hjemmeseier da kampen endte 2-0.

Husca lå likt med Castilla på tabellen før kampen, men med tre poeng gikk de helt opp på første plass på tabellen. Castilla falt ned til en 7. plass. Tre poeng bak Huesca. Neste uke venter nok en bortekamp når Castilla skal spille mot Rayo Vallecano B.