Extra large satellite  3

Castilla vant over Conquense

Men Zinedine Zidane valgte å starte med Martin Ødegaard på benken.

Martin Ødegaard (16) startet på benken da Real Madrid Castilla møtte Conquense borte i dag. Unggutten kom heller ikke inn i løpet av kampen, men lagkameratene ordnet en 2-0 seier over laget fra Cuenca.  Castilla ligger foreløpig på en sjetteplass i Segunda B og kjemper om opprykk til Segunda.

Første omgang var av den kjedelige sorten, og  ingen av lagene klarte å sette sitt preg på kampen. Det var ikke før i det 73. minutt at den første nettkjenningen kom, og den kom av Mariano Daz Mejia. Fem minutter senere fikk samme mann ballen fra rundt 16 meter, og satte den rett i mål. Før kampen mot Conquense hadde Castilla bare èn borteseier i 2015, men i dag fikk de i hvertfall pyntet litt på statistikken.

Tror du Castilla klarer å rykke opp til Segunda?