Extra large modricinaction
UHELDIG: Luka Modrić kan måtte belage seg på nok et skadeopphold.

Skadeoppdatering: Luka Modrić

Nedslående nyheter å melde om etter kroatens skade mot Málaga.

Det var på stillingen 1-1 etter drøye 60 minutter at Luka Modrić gikk ned for telling midt på banen i kampen mot Málaga lørdag kveld. Kroaten byttet med Asier Illarramendi umiddelbart, men kom seg allikevel ut for egen maskin. Dermed regnet de fleste med at man ikke fikk noen reprise av skadeavbrekket som oppstod etter Kroatias kvalifiseringskamp mot Italia i november. Kort tid senere viste det seg derimot at nyhetene slett ikke var gode.

Modrić skal ha pådratt seg en kneskade og La Sextas anerkjente José Luis Sánchez meldte like etter kampslutt om at midtbanemotoren må belage seg på fem til seks uker på sidelnjen, hvis de første undersøkelsene viser seg å stemme. Dermed kan sesongen i verste fall være over for 29-åringen, som har vært en så vital del av laget det siste året.

Det må understrekes at ingenting er bekreftet helt enda, så håpet om at Modrić fortsatt kan bidra denne sesongen lever. Vi krysser fingrene og ønsker ham en god porsjon flaks når dommen på skaden faller.

OPPDATERT KLOKKEN 19.04.15 KL. 00.36: AS melder nå om at skadeoppholdet blir på seks uker og at Carlo Ancelotti og resten fikk beskjeden i garderoben etter kamp. Hvis det viser seg å stemme mister Modrić de resterende seriekampene mot Celta Vigo, Almería, Sevilla, Valencia, Espanyol og Getafe, i tillegg til returopggjør mot Atlético Madrid og eventuelle semifinalekamper i Champions League. I beste fall vil han kunne være tilgjengelig til en eventuell finale i Mesterligaen.

Ánimo Luka!

Pmn6