Extra large ronaldobaleinjury
SKUFFET: Gareth Bale, her under Cristiano Ronaldos oppsyn, måtte innse at kampen raskt var over for hans del.

Skadeoppdatering: Gareth Bale

Waliseren måtte forlate banen kort tid etter kampstart.

Kun fire minutter ut i oppgjøret mot Málaga lørdag, måtte Gareth Bale takke for seg. Sittende på gressmatta holdt han seg lenge på baksiden av sin venstre legg og etter konsultasjon med både Cristiano Ronaldo og det medisinske apparatet kom omsider byttetegnet opp. Etter kampslutt var klubbens talsmann, Emilio Butragueño, ikke overraskende en nedslått mann - etter skader på både Bale og Luka Modrić.

- Det er et uheldig tidspunkt for Bale å bli skadet på. Vi blir nødt til å vente og se hva testene forteller oss i morgen. Modrić' skade bekymrer oss også, spesielt med tanke på at returoppgjøret i Champions League er om kun fire dager.

Les også: Skadeoppdatering: Luka Modrić

Etter kamp var AS raskt ute med å rapportere om en mulig avrevet muskelsene på baksiden av leggen, som dermed vil holde waliseren borte fra banen en stund. Bales skade slutter seg med det til en stadig voksende liste over utilgjengelige spillere til kampen mot Atlético Madrid onsdag. Marcelo er som kjent suspendert, mens Modrić trolig har spilt sin siste kamp for sesongen. I tillegg er Karim Benzema usikker, da han fortsatt sliter med et trøblete kne som holdt han ute av troppen til lørdagens serieoppgjør.

Ánimo Bale!

Pmn6