Extra large castilla bilde
Castilla skal slite med å rykke opp.

Dårlige muligheter for opprykk

Castilla skal slite med å rykke opp.

Med kun fire kamper igjen av sesongen ligger Castilla tre poeng fra 4. plassen på tabellen som sikrer dem play-off. 

Tabellen ser slik ut:

  1. SD Huesca                           64 poeng
  2. Real Unión                          60 poeng
  3. Athletic Bilbao B             59 poeng
  4. CD Toledo                           56 poeng
  5. Guadalajara                        56 poeng
  6. Castilla                                   53 poeng

Castilla skal spille mot både Guadalajara (5.), Toledo (4), Sestao River (11) og Real Sociedad B (13).  Det innebærer at Castilla mer eller mindre må slå både 4. og 5. plassen på tabellen samt vinne en av de andre kampene for å ha sjansen på å nå play-off om opprykk. Med tanke på at Castilla kun har tatt sju poeng på de siste seks kampene står de foran litt av en utfordring. 

Dersom Castilla skal rykke opp må de sentrale spillerne stå frem. Burgui må være effektiv fremover i banen mens Llorente og Derik må hindre baklengsmål. Det hjelper ikke på at lagets kanskje beste spiller, Álvaro Medrán, er ute med skade resten av sesongen. Disse spillerne har sviktet den siste perioden og Castilla har tapt svært mange poeng. 

Ødegaard er en annen som virkelig må stå frem. Nordmannen har kun en overbevisende kamp for Castilla etter overgangen i januar. Ødegaard er kanskje den spilleren på Castilla som har det høyeste toppnivået. Dersom unggutten kan få dette toppnivået frem de siste kampene så vil Castilla sine opprykksmuligheter forbedres kraftig. 

Castilla har sluppet inn svært mange mål på dødball denne sesongen. Det er et annet moment som må forbedres dersom Castilla skal nå 4. plassen, men selv om Castilla skulle nå play-off venter det flere tøffe kamper mot de beste lagene fra de andre Segunda B-divisjonene. 

Tror du Castilla klarer å rykke opp?

Pmn6