Extra large varelacastilla
TRENGER SEIER: Guillermo Varela & co trenger tre poeng når Sestao gjester Estadio Alfredo di Stéfano.

Før Castilla - Sestao

16 spillere er tatt ut til seriekampen som vil foregå uten Martin Ødegaard.

Lørdag ettermiddag tar Real Madrid Castilla imot Sestao på Estadio Alfredo di Stéfano. Etter å ha sett ut til å være tilbake på sporet med tre kamper uten tap, gikk klubbens nest beste på en ny smell sist helg, da serietoer Real Unión ble for sterke. To straffemål og en frisparkperle var nok til å beseire Zinedine Zidanes menn og stillingen ble 3-2.

Denne gangen venter Sestao, som for øyeblikket befinner seg på en 11. plass i Segunda División B II. Her bør det forhåpentligvis bli en sårt trengt seier, da gjestene ikke lenger har noen ting å spille for, mens Castilla på sin side trenger alle poeng de kan få for å henge med i kampen om kvalikkplass til Segunda. Fire runder før slutt er de kun tre poeng bak Toledo og Guadalajara på henholdsvis 5. og 4. plass. Motsatt oppgjør endte 0-2 i favør Real Madrid etter scoringer av Javi Noblejas og Cristian Benavente.

Oppgjøret kommer til å foregå uten vår landsmann Martin Ødegaard tilstede. Unggutten sliter fortsatt med en ribbeinskade, som også holdt han ute av sist helgs serierunde.

Troppen

Keepere: Rubén Yáñez og Alfonso Herrera.
Forsvar: Noblejas, Varela, Derik, Llorente og León.
Midtbane: Benavente, Burgui, Javi Muñoz, Aguza, Marcos Llorente og Enzo Zidane.
Angrep: Mariano, Raúl de Tomás og Borja Mayoral.

Pmn6