Extra large satellite
MIRAKEL? Med et lite mirakel kan Modric rekke den andre semifinalen mot Juventus.

Skadeoppdateringer: Benzema, Bale og Modric

Meget gode nyheter for Real Madrid.

Karim Benzema trener fortsatt hardt i Frankrike for å komme seg tilbake på gressamtta så fort som mulig. Han kjemper om å rekke første semifinale i Champions League, mot Juventus - det ser det nå ut til at han skal klare. Kampen spilles allerede 5. mai, men det ser ut til at det går så bra med Benzema, at han rekker kampen. I en nylig pressekonferanse sa Ancelotti at Benzemas skaderehabilitering går som planlagt: - Benzema kan bli klar til den første semifinalen mot Juventus.

Og det ser vel så lovende ut for Gareth Bale. Waliseren ser ut til å bli klar i god tid før kampen mot Juventus, og ifølge Ancelotti blir han sannsynligvis klar til Sevilla-kampen neste lørdag.

Modric rekker uansett ikke bortekampen mot Juventus, men skal man tro Marca, er det håp om at Modric kan rekke returkampen den 13. mai. Når Real Madrid tar imot Juventus på Bernabéu er det 25 dager siden Modric ble skadet, nesten fire uker.  Den første skaderapporten sa at Modric kunne være ute i mer enn fem uker, men at det var en mulighet for at det kunne bli redusert til nærmere 3 uker. En uke etter skaden følte Modric seg bra, og både han og Real Madrid håper nå på et aldri så lite mirakel: At han skal rekke returoppgjøret mot Juventus.

Grunnen til optimismen rundt Modric' skade er den vellykede behandlingen i kneet.Det er ingen ligamenter i kneet hans som er revet av, men et ligament i kneet skal være overstrukket. Hvor langvarig denne skaden, et såkalt "sprained knee" kan variere fra hendelse til hendelse og person til person, derfor er det fortsatt usikkert når Modric er tilbake. Men ettersom behandlingen han har fått har vært vellyket, og han føler seg bra - til tross for at han gikk på krykker på Altético-kampen - er det en mulighet for at Modric kan være tilbake til returoppgjøret, 10 dager tidligere enn først ventet. Men, som sagt tranger han et mirakel for å være tilbake allerede 13. mai.

Tror du Modric rekker returkampen?

Pmn6