Extra large satellite  15
TEKNIKER: Medrán blir ofte sammenliknet med Isco.

Talentet: Álvaro Medrán

I spalten denne uken kan du bli mer kjent med 21-åringen fra Córdoba.

Navn: Álvaro Medrán Just
Alder: 21 år
Nasjonalitet: Spania
Posisjon: Midtbane
Høyde: 176 cm

Álvaro ble født 15. mars 1994 i Dos Torres, som ligger i Córdoba-provinsen nord i Spania. Medrán spilte for lokale lag som Don Bosco, Séneca og Córdoba før han ble hentet til hovedstaden og Real Madrid som 17-åring i 2011. Castilla-spilleren fikk sin La Liga-debut 18. oktober 2014 mot Levante på bortebane da han ble byttet inn for Luka Modrić. I tillegg har han fått noen minutter i Champions League, da Real Madrid fikk besøk av Ludogorets 9. desember i fjor. Det endte også med et mål for den unge spanjolen.

Álvaro Medrán var også med på Real Madrids pre-season i fjor, og vil mest sannsynlig være en av Castilla-spillerene som blir valgt ut til å være med i år også.

- Jeg er en midtbanespiller som kan styre spillet, og så har jeg en bra høyrefot.

Han blir også beskrevet som en sentral midtbanespiller som har spesielt bra defensiv balanse og at han er intelligent i angrepsfasen. Álvaro er en teknisk begavet spiller som kan bruke begge beina. Overblikket og disse andre kvalitetene han har gjør at han er dyktig på å spille andre gode. Han er en veldig komplett sentral midtbanespiller som kan beskrives som en kraftig motor, noe som gjenspeiler i arbeidet han gjør på banen både defensivt og offensivt. Medrán kan bli sammenliknet med Isco, på grunn av sin kreativitet, teknikk og overblikk.

Tror du Álvaro Medrán kan ta det store steget opp på a-laget til Real Madrid?

Pmn6