Extra large casual casemiro
LEVERER: Casemiro har gjort sine saker strålende i Portugal og er nå ønsket på permanent basis i Porto.

Offisielt: Porto aktiverer Casemiro-klausul

Den portugisiske storklubben ønsker å gjøre Casemiros låneavtale permanent.

FC Porto har denne sesongen hatt brasilianske Casemiro på lån og er veldig fornøyde med midtbaneterrierens prestasjoner. Av den grunn har klubben aktivert utkjøpsklausulen i avtalen med Real Madrid, som gjør at Casemiro nå kan bli Porto-spiller permanent. Men en annen klausul i kontrakten gjør at Los Blancos kan forhindre en overgang:

FC Porto har informert Real Madrid vedrørende deres intensjoner om å sikre seg midtbanespilleren Casemiros tjenester permanent. Kontrakten signert mellom klubbene har derimot en klausul som tillater den spanske klubben å hente spilleren tilbake, mot en kompensasjon til FC Porto. Avgjørelsen ligger nå i Real Madrids hender.

23 år gamle Casemiro, er en brasiliansk landslagsstjerne og tilbragte denne sesongen i Porto på lån fra Real Madrid. Han ble tatt ut til 41 kamper og scoret fire mål. Kontrakten hans har en utkjøpssum, som Porto nå har aktivert og videresendt til Real Madrid. Denne avtalen inneholder imidlertid en klausul, som gir den spanske klubben tillatelse til å avvise tilbudet.

Ønsker du å beholde Casemiro i klubben?

Pmn6