Extra large lucas
VENDER HJEM: Lucas Vázquez er klar for spill på Santiago Bernabéu.

Offisielt: Lucas Vázquez til Real Madrid

24-åringen returnerer til hovedstadsklubben.

Real Madrid bekrefter i dag at man har signert Lucas Vázquez. Høyrevingen hadde i utgangspunktet bare gått på lån til Espanyol for én sesong, men ettersom katalanerne aktiverte kjøpsopsjonen de hadde sikret seg, måtte Real Madrid kjøpe tilbake rettighetene for spilleren. Ifølge rapportene skal imidlertid ikke dette ha kostet mer enn åtte millioner kroner.

Lucas har hatt en imponerende sesong i Espanyol. Fra sin posisjon på høyrekanten, har han plaget motspiller etter motspiller med sin høye fart og gode dribleferdigheter. Han endte til slutt opp med fire mål og seks målgivende pasninger, i tillegg til at han var den spilleren som fremprovoserte flest frispark av alle i hele La Liga.

Prestasjonene til Lucas skal ha ført til interesse fra flere storklubber, blant andre Liverpool, men spanjolen valgte til slutt å vende hjem til Real Madrid, hvor han spilte fra 2007 til 2014.  Hans beste sesong i helhvitt kom i 2013/2014-sesongen, da han var en av de viktigste nøkkelbrikkene på Castilla. Nå er han tilbake, og det trolig på Rafa Benítez' bestilling.

Er du fornøyd med kjøpet?

Pmn6