Extra large co
Comunicado Oficial: Vallejo signerer for Real Madrid.

Offisielt: Vallejo går til Real Madrid

Midtstoppertalentet signerer en seksårskontrakt.

Real Madrid og Real Zaragoza har kommet til enighet vedrørende Jesús Vallejos overgang fra Real Zaragoza til Real Madrid. 18-åringen er regnet som et av de beste stoppertalentene på markedet, noe som gjør at dette ikke er noen liten signering - Vallejo er trolig en viktig del av Real Madrids fremtidsplaner som trolig er at han danner et stopperpar med Varane når Pepe og Ramos "pensjoneres" eller selges.

Klubbene har blitt enige om at den spanske U-19-kapteinen skal spille for Real Zaragoza neste sesong, derretter står Real Madrid fritt til å bruke spilleren dersom det er ønskelig.

Ifølge AS skal Real Madrid ha utløst Vallejos utkjøpsklausul på seks millioner euro, som gjør at Real Zaragoza ikke har annet valg enn å la spilleren diskutere en overgang.

La Liga-ekspert, Petter Veland hadde følgende å si om Jesús Vallejo:

- Han er en av spanias mest spennende spillere, og også trolig det største stoppertalentet siden Gerard Pigue - som også var innom Real Zaragoza forholdsvis tidlig i karrieren. Han var dog aldri kaptein for Aragón-klubben, noe Vallejo er allerede i en alder av 18 år. Trener Ranko Popovic var tidlig ute med Franco Baresi-sammlenligninger da han ble spurt om å beskrive Jesús Vallejo.

Er du fornøyd med signeringen? Tror du Vallejo kan spille seg inn på A-laget i fremtiden?

Pmn6