Extra large satellite
SEIER: Real Madrids reserver herjet med sine motstandere da Segoviana enkelt ble slått på hjemmebane.

Castilla-referat: Segoviana (H)

Zinedine Zidanes gutter har kommet godt igang så langt denne sommeren.

Real Madrid Castilla 6-0 Gimnástica Segoviana
Estadio Alfredo di Stéfano, Madrid
Treningskamp
Søndag 2. august, kl. 19:00

12' 1-0 v Javi Muñoz
27' 2-0 v Juanjo Narváez
33' 3-0 v Enzo Zidane
49' 4- 0 v Álvaro Tejero
83' 5-0 v Eero Markkanen
90' 6-0 v Sergio Reguilón

På Estadio Alfredo di Stéfano tok Real Madrid imot Gimnástica Segoviana for sin andre treningskamp i årets sesongoppkjøring. Motstanderen spiller til daglig på fjerde nivå i Tercera División og var i utgangspunktet regnet som noe svakere enn Madrid-reservene. Men at det til slutt skulle ende med kalassifre var det ikke mange som så for seg før kamp.

Zinedine Zidanes elever gikk ut i hundre fra start og satte raskt trykk på et defensivt anlagt Segoviana. Etter å presset med høy intensitet de første minuttene, fikk Castilla raskt hull på byllen. Midtbanespiller Javi Muñoz kom på et godt løp og mottok en perfekt stikker fra Enzo Zidane i mellomrommet. Avslutningen var sikker og på måltavla stod det 1-0 etter tolv minutter.

Femten minutter senere doblet Juanjo Narváez ledelsen. Colombianeren endte plutselig opp med ballen foran tomt nett etter klabb og babb i feltet, og gjorde ingen feil. Men Castilla var enda ikke ferdige før pause. Kort tid senere var rollene fra første målet byttet om og et strålende innlegg fra Muñoz kunne enkelt styres inn fra Enzo.

I andre omgang ble det foretatt flere bytter, uten at det så ut til å påvirke andrelaget i negativ grad. Fire minutter etter hvilen var det Álvaro Tejero, med flere gode forsøk i første omgang, som banket inn et fantastisk skudd i hjørnet med venstrefoten. Den påfølgende perioden ble stykket opp av endringer fra begge lag og ingen klarte å få ballen skikkelig igang. Syv minutter før full tid skulle imidlertid innbytter Markkanen sette 5-0. Den høyreiste finnen var på rett plass til rett tid da Jacobo kom seg til innlegg ved dødlinja og hjemmepublikummet kunne juble for nok en scoring. For å toppe det hele satte like godt den 18-årige backen, Sergio Reguilón, inn mål nummer seks på overtid og en fantastisk oppkjøringskamp kunne blåses av.

Dermed står Zidanes gutter med 10-1 i målforskjell på sine to kamper så langt og kan med optimisme se frem til sesongstart. Neste test kommer allerede på onsdag, når man får besøk av divisjonskollega Burgos i hovedstaden.

Castilla XI: Carlos Abad - Fran, León, Jaime, Lienhart - Febas, Garci, Muñoz - Narváez, Enzo, Jacobo.
Innbyttere: Tejero, Herrero, Seoane, Nani, Héctor, Reguilón, Markkanen, Miki og Álex Salto.

Pmn6