Extra large satellite 2
SEIER: Enzo Fernández (i midten) og Castilla slo Real Valladolid B 0-1 i en kamp man dominerte fra start til slutt.

Castilla-referat: Valladolid B (B)

Knepen seier da Zinedine Zidanes elever spilte sin femte oppkjøringskamp denne sommeren.

Real Valladolid B 0-1 Real Madrid Castilla
Municipal Juan Carlos Navarro
Treningskamp
Onsdag 12. august, kl. 19:00

84' 0-1 v José León

Onsdag kveld gjestet Real Madrid Castilla divisjonskollega Valladolid, i en kamp man dominerte stort. Scoringer var det derimot lite av og de hvite sløste stort med sjansene man fikk. Til slutt skulle det imidlertid løsne.

Etter en litt tam start, tok Castilla omsider kontroll over kampen og etter 15 minutter fikk man sin første sjanse. Den 19 år gamle høyrekante, Cedrés, fyrte av et godt skudd som Valladolid-keeper, Julio, såvidt fikk fingertuppene på. Los Blancos fortsatte å presse og både Enzo Fernández, som nettopp har blitt utnevnt til kaptein av sin far, Mariano og Ganfornina hadde sjanser til å gi gjestene ledelsen før pause. De ble dessverre spolert på rekke og rad og begge lag gikk til slutt målløse av banen ved halvtid.

Etter hvilen fortsatte Castilla å dominere.  Lazo var nære etter et strålende soloraid, men igjen var hjemmelagets keeper på plass. Lenge så det ut til at vertene skulle holde stand og sikre et uavgjortresultat, med Narváez og Garci som nye tilskudd på listen over sjanseløsere. Til slutt skulle omsider den forløsende scoringen komme, da kaptein Enzo stilte seg opp for korridorfrispark. Innlegget fra 20-åringen ble møtt av forsvarsbauta, José León, som kunne juble over 0-1. 

Stort mer skjedde ikke og da dommer blåste av stod Castilla igjen som vinnere. Det var reservenes tredje seier på sine fem kamper denne sommeren. Nå venter kun én kamp, hjemme mot Arandina, før seriespillet i Segunda B sparkes igang. Den spilles førstkommende søndag, 16. august.

Real Madrid Castilla XI: Carlos Abad; Fran, Tejero, León, Héctor, Febas, Cedrés, Ganfornina, Mariano, Enzo og Narváez.
Benyttede reserver: Lazo, Javi Muñoz og Garci.

Tror du Castilla sikrer opprykk denne sesongen?

Pmn6