Extra large 978x
KONGEN AV MADRID: Ronaldo var tilbake i kjent stil og noterte seg for hele 5 mål..!

Espanyol 0-6 Real Madrid

Cristiano Ronaldo hadde ikke scoret i de to første seriekampene for Real Madrid og det var en tydelig målkåt Cristiano som entret banen mot Espanyol.

  • Espanyol 0-6 Real Madrid
  • Estadi Cornellà-El Prat
  • Lørdag 12.09.2015
  • Liga BBVA, runde 3

Ronaldo-show

Rafa Benitez hadde valgt å gjøre noen få bytter foran oppgjøret mot Espanyol lørdag. Toni Kroos spilte hele kampen for Tyskland for ikke mange dagene siden og trengte litt hvile. Inn steppet Casemiro for å danne midtbanen sammen med Luka Modric. Dani Carvajal var også kommet inn for Danilo som ble skadet på landslagsoppdrag. Isco kom inn for en skadet James Rodriguez og Pepe var tilbake i midtforsvaret istedenfor Varane som hadde startet de to første kampene. 

Allerede etter seks minutter skulle Real Madrid få sitt første mål for dagen. Luka Modric har ballen dypt i banen og ser at Ronaldo starter på et løp i bakrommet. Han slår en høy gjennombruddspasning som sender Cristiano Ronaldo alene med keeper. Denne situasjonen har portugiseren vært i mange ganger og gjør ingen feil. Han setter ballen kontrollert nede i hjørnet og det står 0-1! Deilig for Ronaldo som ikke hadde scoret på en liten stund i forkant av denne kampen.

Men det stoppet ikke der. Et kvarter ut i kampen er gjestene på farten igjen. Benzema mottar ballen ute på venstrekanten og ser etter løsninger. Han ser opp og ser at Bale er på vei inn i feltet med et voldsomt tempo. Benzema spiller ballen inn og Bale drar med seg ballen, men blir felt av Alvaro Gonzàlez i Espanyol-forsvaret. Dommeren peker umiddelbart på straffemerket og det ser korrekt ut på reprisene. Opp stepper Cristiano Ronaldo som virkelig kan ende "måltørken" med to mål på et kvarter. Han setter ballen kontrollert ned i det venstre hjørnet for keeper og det står 2-0! Benitez' menn ser virkelig ut til å ha knukket koden angående det å score mål.

Hat-trick

Men selv ikke det skulle være nok for Cristano Ronaldo i dag. Kun fire minutter senere mottar Gareth Bale ballen. Igjen er vi ute på venstresiden. Marcelo har blitt med opp i angrep og går på en overlap. Dette skaper rom for Bale som får både tid og rom til å slå et bra innlegg. Innlegget blir mer enn bra og ender nok en gang opp hos Ronaldo som er på riktig sted til riktig tid inne i feltet. han setter fram en fot og styrer ballen inn i nettet og står med hat-trick før det er spilt 20 minutter av første omgang! Portugiseren står da med sinnsyke 228 mål på 203 ligakamper for Los Blancos. 228 ligamål er også like mange som selveste Raúl!

Etter 27 minutter skulle kampen punkteres for godt. Modric finner Bale i mellomrommet hvor han setter fart mot mål. Igjen havner ballen ute på venstresiden hvor Bale finner Ronaldo på løp. Det er for skrått hold til at han velger å gå for sitt fjerde, så isteden velger han å spille ballen inn i feltet hvor han finner Karim Benzema som da er på åpent mål. Han setter ballen kontrollert i nettet og Ronaldo noterer seg for en assist.

Deretter daler naturlig nok tempoet litt og omgangen ender 4-0. Benzema hadde muligheten til å legge på til 5-0, men satte ballen i stolpen like før pause. Rafa Benitez kan ta en rolig pauseprat etter en strålende omgang av Real Madrid.

Lekestue også i andre omgang

Andre omgang åpnet i et litt roligere tempo. Real Madrid virket fornøyde, mens Espanyol hadde gitt opp litt, forsåtelig nok. Etter 55 minutter kommer Kovacic inn for Luka Modric og får litt tid til å vise seg frem. Fem minutter senere skal det likevel bli nok et mål for dagens gjester. Bale mottar ballen like utenfor egen 16-meter etter en Espanyol-corner. Han setter fart og gir fra seg ballen ved midtsirkelen til Isco som har blitt med på kontringen. Han spiller igjen tilbake til Bale som gikk på løp i bakrommet og går ned mot dørlnja. Inne forna mål ligger nok en gang Ronaldo og venter på å bli servert. Bale finner Ronaldo med en presis pasning og han kan sikkert sette inn sitt fjerde for dagen etter en nydelig kontring! Nå har Ronaldo i tillegg passert Raúl i antall ligascoringer.

Etter 72 minutter er det Keylor Navas sin tur til å få litt oppmerksomhet. Espanyol kommer på en sjelden visitt inne i Madrids 16-meter og slår et nydelig innlegg fra høyrekanten. Espanyol-spilleren vinner hodeduellen og header ballen flott ned mot Navas' sitt høyre hjørne. Han må ut i fulls trekk og redder mesterlig, men må gi retur. Returen settes utenfor. En flott inngripen av Navas. 

80 minutter er spilt når kampens siste mål skal settes. Igjen er Bale involvert når han har ballen ute på høyreflanken. Han spiller ballen til Lucas Vazquez som tar en nydelig finte og kommer seg inn i motstanderens 16-meter etter å ha passert en mann. Igjen har Cristiano Ronaldo gjort seg spillbar inne i feltet og mottar ballen. På et touch kan han enkelt sette inn sitt FEMTE (!) mål for dagen. Det står 6-0 og Ronaldo står med fem mål og en assist. En helt utrolig prestasjon.

Neste kamp er mot Shaktar Donetsk hjemme på Santiago Bernabéu førstkommende tirsdag. 

Kampstatistikk:

  • Avslutninger: 14 - 15
  • Avslutninger på mål: 3 - 8
  • Ballbesittelse: 52% - 48%
  • Pasningsforsøk: 480 - 445
  • Vellykkede pasningsforsøk: 422 - 384

Spillervurderinger 1-10:

Keylor Navas: 7
Blir ikke satt på de helt store prøene, men har en veldig bra redning og virker ellers trygg.

Dani Carvajal: 7
Viser at det ikke er noe krise at Danilo er ute med skade. Gjør somm altid en fin kamp, både offensivt og defensivt.

Sergio Ramos: 8
Er sjefen i midtforsvaret og ofrer seg alltid.

Pepe: 7
Gjør en god kamp og rydder opp i det som skal ryddes opp i.

Marcelo: 8
Er stadig en trussel offensivt og viser hvorfor han er en av verdens beste venstrebacker.

Casemiro: 6
Gjør en god figur når han stepper inn for Toni Kroos på midtbanen og trykker til i duellene. Man ser likevel at han mangler enkelte ferdigheter for å skulle gå foran tyskeren i køen.

Luka Modric: 8
Er nok en gang veldig trygg med ball og dominerer midtbanen. Åpner kampen med en strålende assist til Ronaldo.

Gareth Bale: 8
Er på en eller annen måte involvert i nesten samtlige mål i dag selv om han ikke kommer på scoringslisten. 

Isco: 7
Viser fine detaljer og gjør en veldig god kamp. 

Cristiano Ronaldo: 10 BB
Kampens gigant med vanvittige fem mål og en assist. Viser hvorfor han av mange er regnet som verdens beste fotballspiller.

Karim Benzema: 8
Scorer et mål og er ellers veldig aktiv. Gjør mange riktige valg og god til å holde på ballen. 

Innbyttere:

Kovacic: 6
Gjør ikke det helt store etter at han kommer inn, men viser et godt driv med ballen og sikre pasninger. 
Raphaël Varane: 6
Bra innhopp av franskmannen, men får ikke allverdens med tid til å vise seg fram.
Lucas Vazquez: 7
Veldig godt innhopp og viser fine tendenser i angrep. Er kvikk i beina og noterer seg for en assist.

Hva synes du om kampen?

Pmn6