Extra large bale injury
SKADET: Gareth Bale måtte ut allerede før pause i kampen mot Shakhtar Donetsk med en leggskade.

Skaderapport: Gareth Bale

Waliseren haltet av banen kort tid før pause mot Shakhtar Donetsk med en leggskade tirsdag.

Tirsdag kveld fikk Real Madrid en herlig start på Champions League-sesongen, med en overbevisende seier mot ukrainske Shakhtar. Derimot ble skadelisten fylt opp av nye spillere, med både Sergio Ramos, Raphaël Varane og Gareth Bale tvunget av banen med skade. Dagen etter match kom rapporten på Ramos, som viser at stopperen mister helgens oppgjør mot Granada. Nå har klubben også sluppet den medisinske rapporten på Bale.

Etter tester utført på Gareth Bale på idag, på Sanitas La Moraleja universitetssykehus, har spilleren blitt diagnostisert med en muskelskade på baksiden av venstre legg. Hans tilstand vil bli evaluert kontinuerlig.

Dårlige nyheter med andre ord - spesielt etter å ha sett en Bale i meget god form de siste ukene. 26-åringen pådro seg samme type skade forrige sesong og var da satt ut av spill i tre uker. Dermed kan han fort risikere å miste byderbyet mot Atlético Madrid 4. oktober.

Waliseren har nå sluttet seg til en skadeliste med Ramos, Danilo og James på plass fra før, og vi er enda ikke ferdige med september. Varanes situasjon skal være positiv og man tok han ut mot Shakhtar så man slapp å risikere enda en seriøs skade. Han skal med andre ord være klar for kamp allerede nå.

Så la oss nå håpe at vi har sett den siste skaden på en stund.

Pmn6