Extra large  degaard action
TAP: Martin Ødegaard spilte 70 minutter og klarte ikke å hindre Castillas første tap for sesongen.

Castilla-referat: Real Unión (B)

Sesongens første tap var et faktum da Castilla skuffet mot Real Unión.

Real Unión - Real Madrid Castilla
Stadium Gal, Irun
Segunda División B II, Jornada 5
Søndag 20. september, kl. 17:00

43' Ozkoldi

Stinne av selvtillit skulle Castilla opprettholde den gode formen da de gjestet Real Unión i Baskerland. Før oppgjøret stod reservene med fire seiere av fire mulige og lå trygt plassert på toppen av tabellen med 11-4 i målforskjell. Vertene lå på sin side på en 8. plass med to seiere og to tap, hvor begge triumfene hadde kommet på eget gress. Til tross for et imponerende resultat mot Real Sociedad B forrige helg, valgte Zinedine Zidane å gjøre noen rokkeringer. Av de som startet sist var Juanjo Narváez utelatt fra troppen, mens kaptein Enzo Zidane og Borja Mayoral satt på benken. Inn kom Javi Muñoz, Cristian Cedrés og superinnbytter Mariano.

                         Abad
Fran - León - Lienhart - Tejero
             Muñoz - Llorente
    Álvaro - Ødegaard - Cedrés
                     Mariano

Som antatt på forhånd fikk unggutta det tøft mot et fysisk robust Real Unión. Det var også vertene som dominerte banespillet og i regnværet på Stadium Gal slet Castilla med å finne seg ordentlig til rette. Anført av playmaker Mikel Martins, rullet Unión opp flere angrep som skapte trøbbel for et vaklende Madrid-forsvar. Spesielt på høyresiden fikk Fran det tøft med å håndtere gjentatte to-mot-én-situasjoner. Det var også slik målet kom, da et godt innlegg traff spissen Josu Ozcoídi som satte inn 1-0 like før pause. Det nærmeste Castilla kom var ved et skudd fra Cedrés som snek seg like utenfor stolpen.

I andre omgang klarte ikke de gråkledde gutta fra hovedstaden å heve seg nevneverdig. Kampen åpnet seg derimot litt mer opp og begge lag hadde sine muligheter. Hjemmelagets Jorge Galán hadde to headinger som begge ble mesterlig reddet av Carlos Abad, mens Txusta i Unión-buret også måtte stå fram på forsøk fra både Mariano, Mayoral og Álvaro. Men det ville seg ikke for Castilla og nok en gang kunne Real Unión juble for seier på egen matte, mens Zidanes disipler måtte gå slukøret av banen med null poeng for første gang denne sesongen. Når det er sagt, er det ingen grunn til å henge med hode så altfor lenge. Man er fortsatt på 1. plass, á poeng med Barakaldo, og har mange kamper å rette opp inntrykket igjen på.

Bytter:
70' Abner inn for Cedrés
70' Mayoral inn for Ødegaard
81' Enzo inn for Muñoz

Gule kort:
29' Jorge Galán
33' Marcos Llorente
74' Mariano Diaz
86' Borja Mayoral
87' Eneko Eizmendi
89' Álvaro Jiménez og Mikel Martins

Vi ønsker å benytte anledningen til å gratulere Abner med sin første kamp på over et år, etter å ha vært ute med korsbåndsskade.

Pmn6