Extra large satellite
SKADET: Pepe klarte ikke å fullføre fredagens trening og spiller ikke lørdagens kamp mot Málaga.

Skadeproblemene fortsetter

Pepe har sluttet seg til en økende skadeliste for Real Madrid.

De dårlige nyhetene på skadefronten fortsetter å hope seg opp for Rafa Benítez. Fredag klarte nemlig ikke Pepe å fullføre hele treningen med resten av troppen grunnet en muskelskade. Portugiseren spilte hele oppgjøret mot Athletic Bilbao i midtuken uten å tilsynelatende ha noen problemer, men blir nå istedet den tredje forsvarsspilleren ute med skade til sjette serierunde. Fra før er Danilo (ankel) og Sergio Ramos (skulder) ute, i tillegg til midtbanespillerne James Rodríguez (lyske) og Gareth Bale (legg).

Pepe hadde en kjenning etter kampen mot Athletic. Vi vurderer fortsatt om vi tar han med imorgen og om det er verdt risikoen hvis han fortsatt plages.
- Rafa Benítez på fredagens pressekonferanse

Dermed kan vi fort se et midtstopperpar bestående av Raphaël Varane og Nacho lørdag. Heldigvis(?) møter forsvaret et Málaga blottet for selvtillit foran mål, etter smultring i fem strake runder. Etter null scorede mål mot Sevilla, Barcelona, Eibar, Getafe og Villarreal, bør sjansene også være gode for Keylor Navas til å holde buret rent på Santiago Bernabéu. Så gjelder det for angriperne å utnytte sjansene på topp, hvor lørdagens gjester har et forsvar som er langt sterkere enn fronten.

God bedring, Pepe!

Pmn6