Extra large cp2vfbmuwaaqkgz
Real Madrid-canterano Juanfran spilte solid mot gamle lagkamerater.

Real Madrid 0-0 Málaga

Skuffende resultat for Los Blancos.

Real Madrid 0-0 Málaga
Santiago Bernabéu
La Liga, runde 6
Onsdag, 26.09.2015, kl: 18.15

Real Madrid slet stort med å score i kveldens kamp mot Malaga. Etter svært mange brente sjanser og en glimrende Kameni i mål skulle det bli vanskeligere for hovedstadslaget enn først antatt. Laget fra den populære feriebyen har vært "kjipe" både bakover og forover denne sesongen. Med kun tre baklengs og null (!) scoringer denne sesongen fulgte Malaga nok engang opp med en 0-0-kamp. 

Real Madrid XI: Navas; Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo; Kroos, Modric; Cristiano, Jese, Isco; Benzema.

Bytter: 62' Kovacic inn for Jese.

Sjansesløseri

For andre gang denne sesongen gikk Los Blancos av gressmatta etter et skuffende 0-0-resultat. Og som mot Sporting Gijon, stod det heller ikke i dag på sjansene. Kampen startet i et rolig tempo, uten de store sjansene verken for Malaga eller Madrid. Ut i førsteomgang begynte det virkelig å ta fyr i kampen, Real Madrid hadde noen enorme sjanser mot slutten av førsteomgang, men dårlige avslutninger og en strålende Kameni førte til at de to lagene gikk det pause med et likt resultat som man hadde da dommern blåste i fløyta for første gang snaut 45 minutter tidligere. Den tidligere Espanyol-keeperen var uten tvil kampens store spiller og Malagas helt i kveld. 

Andreomgang startet mye friskere fra Madrids side, men Malagas sisteskanse hadde ingen planer om å gjøre det noe lettere for hovedstadslaget. Rundt ti minutter etter at førsteomgang var i gang viste Navas oss at han også hadde dagen i dag. Et strålende slått frispark helt oppe i vinkelen ble avverget med fingertuppene av Real Madrids sisteskanse som har levert varene svært godt denne sesongen. Minuttene gikk og Los Blancos fortsatte å presse på. Cristiano, Benzema, Modric og Isco sine forsøk ble alltid stoppet av en Kameni som hadde bestemet seg for å holde rent bur. 

Rødt kort

Etter 77 minutter ble et større håp tent. Da Malagas Amrabat plantet albuen i ansiktet på Marcelo og ble belønnet med et direkte rødt kort. Det er vanskelig å si om det er tilsiktet eller ikke, men utvisningen var korrekt og Malaga var redusert til ti mann. Etter dette fortsatte Real Madrid å kjøre på. Noen gigasjanser ble enten avverget eller brent i sluttminuttene som førte til at Real Madrid kun fikk med seg ett poeng fra kveldens kamp. 

Spillervurderinger:
Navas: 8
Carvajal: 6
Nacho: 6
Varane 6
Marcelo: 7
Kroos: 6
Modric: 6
Jese: 5
Isco: 5
Ronaldo: 5
Benzema: 5

INNBYTTERE:
Kovacic: 6

Hva synes du om kampen?

Pmn6