Extra large carvajal injury
SKADET: Dani Carvajal måtte søndag kveld ut med en ankelskade i byderbyet mot Atlético Madrid.

Skadeoppdatering: Dani Carvajal

Høyrebacken ble tatt av banen i søndagens byderby med en ankelskade.

Det var etter 41 spilte minutter i kampen mellom Real Madrid og byrival Atlético at Dani Carvajal måtte ut med skade. 23-åringen hadde før det spilt en strålende kamp, hvor han terroriserte Filipe Luis og serverte et perfekt innlegg på scoringen til Karim Benzema. Først trodde man det dreide seg om en muskelskade, da spanjolen tilsynelatende uten videre satt seg ned smerter. Nå viser det seg imidlertid at det er en ankelskade han har pådratt seg, som klubben bekrefter på sine hjemmesider.

Etter tester av Dani Carvajal, foretatt på Sanitas La Moreja universitetssykehus, har spilleren blitt diagnostisert med en skade på utsiden av høyre ankel. Hans tilstand vil bli videre evaluert.

Mandag ble Carvajal tatt ut av den spanske landslagstroppen og skal vi tro Marca, blir backen ute i tre uker. Dermed vil han mest sannsynlig gå glipp av seriekamper mot Levante og Celta Vigo, i tillegg til Champions League-kamp borte mot Paris Saint-Germain. Heldigvis skal Danilo etter planen være frisk etter landslagspausen, som gjør at brasilianeren vil være tilgjengelig til førstkommende seriekamp.

Ánimo Carvajal!

Pmn6