Extra large zidane perez
ERSTATTEREN: Zinedine Zidane har fått rollen som hovedtrener i Real Madrid etter sparkingen av Rafa Benítez.

Zidane ny hovedtrener

Franskmannen ble presentert på pressekonferanse mandag kveld.

Mandag ble det raskt klart at Rafa Benítez' tid som Real Madrid-trener var over. Klubben kalte inn til pressekonferanse hvor Florentino Pérez skulle avklare spanjolens fremtid. Da presidenten omsider entret presserommet, etter lang tids venting, var det med Zinedine Zidane og hans to sønner ved sin side.

Styret har bestemt seg for å ansette Zinedine Zidane som klubbens nye hovedtrener. Dette er din stadion, Zidane. Real Madrid-fansen vil alltid stå ved din side og fra nå av vil du lede dette laget.

Ifølge Cadena COPE skal franskmannen ha skrevet under på en treårskontrakt, som dermed vil si at han ikke er ansatt på midlertidig basis og nyter full tillit av klubbens høye herrer. Hovedpersonen selv nøt tydelig et stolt øyeblikk i sin fotballkarriere og fikk også si noen korte ord på pressekonferansen.

Først av alt ønsker jeg å takke klubben og presidenten for å ha gitt meg muligheten til å lede verdens største fotballklubb, med verdens beste fans. Nå skal vi jobbe hardt og gjøre det ytterste for å vinne noe denne sesongen. Dette er en svært viktig dag for meg og nå er jeg langt mer oppspilt enn jeg var da jeg først signerte som spiller. Jeg kommer til å legge hjerte og sjel i denne jobben for å lykkes.

Allerede tirsdag vil Zidane lede laget for første gang som hovedtrener. Da er økta åpen for publikum og vil foregå på Estadio Alfredo di Stéfano, hvor Castilla spiller sine hjemmekamper.

Lykke til, Zizou!

Pmn6