Extra large zzfp
FÅR LIKEVEL HANDLE: Real Madrids anke har blitt akseptert av FIFA.

Offisielt: FIFA utsetter overgangsnekten

Real Madrid kan likevel registrere spillere i sommer.

For drøyt to uker siden ble det kjent at både Real Madrid og Atlético Madrid ble påført en overgangsnekt av FIFA. Denne skulle i utgangspunktet gjelde for sommeren 2016 og vinteren 2017. Madrid-klubbene ville fortsatt hatt muligheten til å hente spillere fra andre klubber, men det ville ikke vært mulig å registrere eventuelle nye signeringer for spill i liga, cup eller Champions League.

Les også: Overgangsnekt venter

Ikke overraskende valgte både Real Madrid og Atlético å anke dommen, og i dag ble det klart at FIFA midlertidig utsetter overgangsnekten. Hovedstadsklubbene vil ha muligheten til å registrere spillere i sommer. Sannsynligvis vil straffen istedenfor bli gjeldende i 2017, noe som trolig betyr at vi kan vente oss en kjøpefest av de sjeldne fra Real Madrid i sommer.

Det må imidlertid nevnes at straffen kun er midlertidig utsatt, så det fortsatt er små muligheter for at FIFA bestemmer seg for å gi Real Madrid registreringsnekt i sommer. Dette ses riktignok på som lite sannsynlig. De fleste forventer at Real Madrid får tillatelse til å handle som vanlig i sommer og at Florentino Pérez vil kjøpe spillere for ikke bare ett år, men to.

Hvilke nye spillere håper du å se i Real Madrid til sommeren?

Pmn6