Extra large ramis
FORSTERKER: Luis Miguel Ramis har fått en ny spiss inn i troppen.

Castilla forsterker

Reservelaget fikk det travelt på overgangsvinduets siste dag.

Selv om Real Madrid enda ikke har bekreftet nyheten, tyder alt på at de nå har forsterket Castilla med spissen Jordan Gaspar. 20-åringen terminerte sin kontrakt med Segunda B-klubben Logroñes for noen dager siden og ifølge Marca har han nå skrevet under for Los Blancos. Spillerens egen Twitter-konto gir inntrykk av det samme, som gjør at Borja Mayoral og Mariano Díaz tilsynelatende får en ny konkurrent på topp.

Gaspar, som er født i Ecuador, har kun scoret to mål på nitten seriekamper så langt denne sesongen, men har tydeligvis prestert godt nok til å spille fast for et av avdelingens beste lag. Han vil uansett få det svært tøft med å kapre en fast plass i Madrid, i et lag som foretrekker å spille med én spiss av gangen. Mariano og Mayoral har scoret 22 seriemål seg imellom og har alt annet enn spilt seg ut av en ellever.

Andre overganger

Gaspar ble den eneste spilleren inn i Castilla-troppen denne vinteren, mens andre har gått motsatt vei. Tidlig i januar ble det klart at den colombianske spissen, Juanjo Narváez, skulle tilbringe sin videre karriere hos Real Betis og deres reservelag. Rett før vinduet stengte, valgte man også å slippe midtbanespiller Fran Pérez Ganfornina til Sporting Gijón B på permanent basis.

Bienvenido, Jordan Gaspar!
Nå ser vi frem mot den resterende sesongen under Luis Ramis og krysser fingrene for opprykk til Segunda.

Pmn6