Extra large  dis
PÅ BENKEN: Martin Ødegaard måtte nøye seg med å spille de siste 17 minuttene.

Castilla inntok tabelltoppen

Med én kamp mer spilt, leder Luis Miguel Ramis' gruppe 2 i Segunda División B.

Enkelte var småbekymret på Real Madrid Castillas vegne da sjefen deres ble flyttet opp som manager for førstelaget, men Zinédine Zidanes etterfølger har virkelig ikke skuffet. Castilla har vunnet fem av fem kamper etter Ramis' ankomst, og drømmen om opprykk til Segunda División lever for fullet etter 24 kamper, særlig etter lørdagens 1-0-seier over opprykksrival Real Unión.

Les også: Castilla forsterker

Formsterke Castilla visste at de hadde en tøff kamp i vente da de tok imot Real Unión hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. Det var lagene på andre- og tredjeplass i gruppe 2 som møttes, så dette var en kamp ingen ønsket å tape. Ramis sendte utpå et sterkt lag, men også på benken hadde han flere gode alternativer, som Martin Ødegaard og gruppens toppscorer, Mariano Díaz.

Real Unión åpnet kampen med en defensiv mentalitet. Gjestene jobbet hardt uten ballen og gjorde en god jobb med å nekte Castilla rom. Javi Muñoz og Marcos Llorente styrte spillet på midten, men Ramis' mannskap fikk det vanskelig med å trenge gjennom bortelagets forsvarsmur.

Gjestene maktet likevel ikke å tette rommene gjennom hele kampen, og etter en drøy halvtime kom det som skulle vise seg å være vinnermålet. Castilla vant ballen på egen banehalvdel og startet en kontring. Borja Mayoral satte fart mot Real Unións forsvar og spilte ballen ut på kanten. Videre kom Álvaro Tejero på overlapp og ble spilt gjennom, og 19-åringen satte ballen i mål fra høyre.

Martin Ødegaard ble byttet inn sent i andre omgang, men unggutten klarte å påvirke kampen på den korte tiden han fikk. På 17 minutter holdt han på å servere en assist til Mariano og var nære ved å sette ballen i nettet selv. Det ble imidlertid ingen flere scoringer i kampen, og Castilla dro i land en svært viktig trepoenger, noe som gir dem en midlertidig plassering på toppen av gruppe 2. Senere får vi vite om Barakaldo klarer å vinne tilbake tabelltoppen hjemme mot Guadalajara.

Hvor viktig er det for Real Madrid å ha et andrelag i Spanias nest øverste divisjon?

Pmn6