Extra large hector action
KLAR: Héctor får trolig tillit fra start i søndagens viktige kamp mot Amorebieta.

Før Castilla-kamp: Amorebieta (B)

Unggutta jakter sin sjette strake seier under Luis Miguel Ramis' ledelse.

SD Amorebieta - Real Madrid Castilla
Campo Municipal de Urritxe, Amorebieta-Etxano
Segunda División B II, Jornada 25
Søndag 14. februar, kl. 12:00
Vises på RealMadrid TV og TV2 Sumo

Søndag klokken 12 er det klart for ny Castilla-kamp. Unggutta har vært strålende under Luis Miguel Ramis og etter den knallsterke 1-0-seieren mot Real Unión, står de med fem seiere på fem kamper under den nye manageren. Det gir en foreløpig andreplass på tabellen, to poeng bak serieleder Barakaldo og med seks poeng ned til nettopp Unión på tredjeplass. Nå venter nok et tøft oppgjør, når lag nummer fem på tabellen, Amorebieta, står på motsatt halvdel i Baskerland. Motsatt oppgjør endte 1-1 på Estadio Alfredo di Stéfano etter scoring av Mariano for Los Blancos og Ramis' menn vil ikke få det lett mot et lag som kun har tapt to av elleve hjemmekamper så langt denne sesongen.

Midtstopper Héctor Martínez er i utgangspunktet ikke noe førstevalg i bakre rekker, men etter José León stygge kneskade forrige helg, vil nok 21-åringen nyte mye tillit resten av sesongen. Han er fullt klar over at Castilla må kjempe med nebb og klør, skal de ta poeng mot Amorebieta:

Atmosfæren i troppen er veldig positiv og vi er i god form. Vi vet at seier må til, skal vi forsøke å passere Barakaldo og vinne avdelingen. Jo flere poeng vi tar, jo raskere vil vi sikre oss plass i playoffen. Nå gjelder det å være offensive, spille som vi gjør på Di Stéfano og gi alt for å vinne kampen. Det blir veldig viktig å holde avstanden ned til resten, Amorebieta inkludert. De ligger på femteplass og kjemper om playoff, men vi vet at vi kan slå dem, også på bortebane.

Troppen til oppgjøret er tatt ut og Ramis har gjort flere endringer fra sist helg. José León og Mariano er ute med skade, mens Dani Fernández hviles etter å ha spilt 90 minutter for Juvenil A i UEFA Youth League mot Elfsborg i midtuka. Inn kommer Héctor, Lucas Torró og Enzo Zidane.

Troppen

Keepere: Carlos Abad og Alfonso Herrero.
Forsvar: Héctor, Tejero, Reguilón og Lienhart.
Midtbane: Llorente, Muñoz, Torró, Enzo, Febas, Ødegaard, Lazo, Cedrés og Álvaro.
Angrep: Mayoral.

Tror du Castilla kan ta sin sjette strake seier?

Pmn6