Extra large bm
FORMSPILLER: Borja Mayoral scorer mål på bestilling om dagen.

U19-laget møter Manchester City

Real Madrid møter engelsk motstand i UEFA Youth League.

Det er duket for åttendedelsfinaler i UEFA Youth League. Etter å ha slått ut Elfsborg, har U19-laget nå kommet til dette stadiet i turneringen for tredje gang på rad. Mål fra Aleix Febas og Borja Mayoral (2) sørget for Real Madrid-avansement mot svenskene. Sistnevnte har ikke bare levert for U19-laget; han er også i glimrende form for Real Madrid Castilla i Segunda División B.

Les også: Troppen: Roma (B)

I motsetning til i Champions League, hvor åttendedelsfinalene avgjøres over to kamper, spilles det bare én kamp i UEFA Youth League. Real Madrid tar imot Manchester City tirsdag 23. februar hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. Om Real Madrid skulle slå ut Manchester City, vil de møte vinneren av oppgjøret mellom Příbram og Benfica i kvartfinalen.

Real Madrid har et spennende lag på gang. U19-lagets mest kjente spillere er nok målscorerne fra Elfsborg kampen, Borja Mayoral og Aleix Febas, mens Cristian Cedrés også er en lovende spiller. Det er også verdt å nevne at det er Zinédine Zidanes sønn, Luca, som står i mål for ungguttene. I tillegg trenes laget av tidligere Real Madrid-spiller Santiago Solari.

Det er Viasat som har sikret seg rettighetene til turneringen. Du kan med andre ord se kampene på Viaplay.

Øvrige kamper:
Chelsea - Valencia
Lyon - Ajax
PSG - Middlesbrough
PSV - Roma
Anderlecht - Dinamo Zagreb
Barcelona - Midtjylland
Příbram - Benfica

Pmn6