Extra large zzi
FORNØYD: Zidane var som vanlig i godt humør da han møtte pressen.

Zidane skryter av Nacho

Les hva Zinédine Zidane sa på pressekonferansen før Málaga-kampen.

Pepe og Raphaël Varane er utilgjengelige til denne kampen, noe som betyr at Nacho Fernández trolig starter i midtforsvaret. Zidane fikk spørsmål om hvordan det står til med forsvarsspilleren, i tillegg til Marcelo, Pepe og James Rodríguez.

Les også: Sju strake seire for Castilla

– Nacho er klar til å spille. Han er en veldig god spiller. Vi har fire midtstoppere som alle er på et høyt nivå. Nacho jobber godt, og jeg er fornøyd med ham. Marcelo og James er i perfekt fysisk form. Jeg håper at Marcelos skulderproblem er fortid nå. Når det gjelder Pepe, så holder han motet oppe. Han er nødt til å ta seg godt tid, men han har blitt mye bedre. Han har nesten ingen smerter lenger. Planen er at han skal fortsette med rehabiliteringen de neste dagene og trene med resten av laget på tirsdag.

– Det viktigste er å vinne

Zidane fikk spørsmål om hva han følte mest stolthet over: å ha skaffet resultater, eller at han har knyttet tette bånd til spillerne.

– Det viktigste er at jeg er fornøyd med å være her. Jeg visste at det kom til å bli en vanskelig oppgave, og for meg er dette noe nytt, men samtidig vet jeg at det viktigste for klubben er å vinne, og det gjør vi. Nå må vi bare fortsette på denne måten, trene hardt og gi alt. Bare på denne måten kan vi skaffe resultater.

Karim Benzema har blitt utelatt fra kamptroppen, noe som betyr at Jesé Rodríguez er blant favorittene til å starte.

– I morgen får dere se hvem som starter. Jeg synes at alle fortjener å spille. Vi har 23 spillere i troppen, i tillegg til tre Castilla-spillere, og alle fortjener å spille. Laguttaket er det vanskeligste for meg, men dette er mitt ansvar, og sånn kommer det alltid til å være.

Fokuserer ikke på Atlético

Både Sergio Ramos og Dani Carvajal er kun ett gult kort unna å måtte stå over neste kamp, som er mot Atlético Madrid. Zidane ønsker imidlertid ikke å nedprioritere Málaga-kampen.

– Vi får se hvordan vi løser dette i morgen, men for meg betyr det ingenting. Om vi trenger dem, kommer de til å spille. Det er sant at begge har pådratt seg fire gule kort, men jeg ser ikke på dette som et stort problem. I morgen kommer jeg til å sende utpå laget som jeg tror har best sjanser for å vinne.

Rafa Benítez var ute og kritiserte Florentino Pérez tidligere denne uken, men Zidane ønsket ikke å svare sin forgjenger.

– Jeg har allerede nok å tenke på, så jeg kan ikke bruke tiden min på dette. Alt jeg kan gjøre er å fokusere på kampen mot Málaga.

Pmn6