Før Alcoyano - Real Madrid Castilla

Castilla må frem og angripe hvis de skal ha et håp om opprykk.

Alcoyano - Real Madrid Castilla
Søndag 29. mai - 19.00

Real Madrid Castilla spiller sin siste og viktigste kamp for sesongen. For de som ikke har fått det med seg, er dette playoff for å rykke opp til Segunda Division, Spanias neste høyeste nivå. På Bernabéu sist søndag fikk de 50 000 fremmøtte se en fantastisk kamp. Castilla var klart best og det virket nærmeste som og høyere makter nektet Madrids håpefulle mål i denne kampen. Istedenfor en overlegen Castilla-seier, som det strengt tatt burde blitt, vant bortelaget Alcoyono 0-2 og står med et bein i Segunda Division.

Det er ingen tvil om at Castilla kommer til å gå rett i strupen på sin motstander i kveld og gjøre alt for å dra igjen det elendige utgangspunktet de faktisk har. Det har skjedd større ting i fotballverdenen før, og det er ikke urealistisk at Castilla kan dra igjen dette, med andre ord, håpet om opprykk er ikke over før dommeren blåser i fløyta si for aller siste gang.

Vi i Realmadrid.no er litt usikre på stream til denne kampen, grunnet følgende uttalelse av RealMadridCastillaLive på twitter: "So Castilla's match won't be shown live tomorrow, the price of the broadcasting rights Alcoyano was asking for was too expensive." Vi er dog usikre på om man ikke får sett den på MarcaTV/Telemadrid.es, men muligens finnes det en stream på Rojadirecta.es. Vi vil i hvert fall prøve å finne link som vi skal dele med dere på vår Facebook-gruppe. Det er også lov til å hjelpe oss å lete og poste på vår gruppe.

Det er forventet at Alberto Toril sender de samme elleve ut på banen som sist helg, det eneste som kan være usikkert er om Joselu starter eller ikke. Joselu startet på benken siste helg for de han snaue 12 timer før Castilla-kampen spilte for A-laget.

Forventet startoppstilling:

Mejías
Carjaval – Goni – Juanan – Casado
Álex – Fran Rico
Juanfran – Sarabia – Juan Carlos
Morata

Pmn6