Siste rykter rundt Agüero

Negredo kan bli en del av handelen.

Flere av dere har etterlyst oppdateringer rundt Agüero, og hva som egentlig skjer. Så her bringer vi dere det siste fra spanske medier.

Ifølge spansk presse skal nå Real Madrid overveie muligheten om å bruke Álvaro Negredo i en Agüero-handel. Real Madrid har opsjon på å kjøpe spanjolen som vant Zarra-trofeét i år, og prislappen man ble enige om da man en gang solgte Negredo var 17 millioner euro.

Agüero har ved flere anledninger ytret at det er Real Madrid han ønsker å spille for, men Florentino Perez har holdt seg meget passiv i det han ikke ønsker å ødelegge forholdet til byrivalen ved å stjele deres største stjerne. Angående Negredo kan dette virke vanskelig, i det han trives i Sevilla og nok ikke vil hentes tilbake for så deretter å bli sendte vekk igjen. Men vi har sett utallige ganger hva penger kan gjøre med fotballspillere, så umulig er det ikke.

AtleticoMadrid.no har også kommet med en interessant teori i Agüero-saken.

Det kan se ut som om denn saken ikek blir ferdig med det første, og det er ikke umulig at det holder på slik hele sommeren. Ønsker du at man kjøper Agüero?

Pmn6