Extra large aubameyang
FLØRTER: Pierre-Emerick Aubameyang (t.h.) har åpent uttrykt sin interesse for en mulig overgang til Real Madrid.

Aubameyang fortsetter Madrid-flørten

Dortmund-stjernen legger ikke skjul på at Real Madrid er drømmen.

Vi har tidligere skrevet om Pierre-Emerick Aubameyangs intervju med L'Equipe i februar, hvor han fortalte at han kunne tenkt seg å spille for Los Blancos i fremtiden. Siden den gang har flere spanske medier, deriblant AS, rapportert at klubb og spiller allerede skal være enige om en kontrakt, til tross for at Aubameyangs avtale med Borussia Dortmund går ut i 2020.

Les også: Dortmund-stjerne hinter om overgang

Nå har gaboneseren igjen uttalt seg i media om sin lille Madrid-drøm. Denne gangen var det beIN Sports og deres program, "Club de Dimanche", som snakket med spissen om hva som skjer etter Dortmund. Der ga han blant annet uttrykk for at en retur til fransk fotball virker uaktuelt på dette tidspunktet.

Paris Saint-Germain? Det er ikke noe mål for meg. Stort mer kan jeg ikke si. Jeg ser egentlig ingen grunn til å dra tilbake til Frankrike når jeg forlot landet for bare tre år siden. Real Madrid? Det er ingen avtale der, men... Jeg lovet min bestefar at jeg kom til å spille der en dag. Hvorfor skulle jeg ikke ønske å utforske nye steder? Som jeg har sagt flere ganger, ønsker jeg å spille i Spania og kunne nyte litt fint vær for en gangs skyld [smiler]...

Kontrakten til Aubameyang går som nevnt ut i 2020 og utkjøpsklausulen skal være på hele 100 millioner euro. Det er vanskelig å se for seg at Real Madrid kommer til å på med på den prisen og trolig vil denne kunne presses ned noe. Så gjenstår det å se om mannen som har scoret 33 mål på 39 kamper denne sesongen, blir å finne i hvit drakt neste sesong.

Ville Aubameyang vært en god signering?

Pool