Extra large zinedine zidane 21.3.2016
FORNØYD: Zinedine Zidane var svært fornøyd etter gårsdagens seier mot Sevilla.

Fornøyd Zidane

Det var en svært fornøyd Zinedine Zidane som møtte opp på pressekonferanse etter gårsdagens 4-0 seier mot Sevilla.

Etter gårsdagens storseier mot Sevilla stilte Zinedine Zidane svært fornøyd opp på pressekonferansen. Det var tydlig at han hadde gitt en kraftig advarsel til laget etter den svake bortekampen mot Las Palmas forrige helg. Zidane tok seg blant annet tid til å svare på spørsmål angående følgende temaer.

STERK PRESTASJON:

Jeg er veldig fornøyd med hvordan kampen gikk, fra første til siste sekund. Jeg sa at vi kanskje har hatt vår beste treningsuke, og det viste vi. Vi spilte en av de beste kampene så langt denne sesongen.

EN DRØMMEKAMP:

Spiller vi slik kan vi virkelig få utrettet ting og det vet spillerne. Vi må beholde intensiteten og fortsette å jobbe slik vi har gjort den siste tiden.

BBC:

Dette er tredje gangen vi har hatt BBC tilgjengelig mens jeg har vært her og det er veldig viktig at alle spillerne er tilgjengelige og skadefrie, det gir hele troppen litt ekstra. Men jeg vil også gratulere de som kom inn og spilte 20 minutter. Det er ikke enkelt å komme inn i en slik kamp, og  spille bra.

LA LIGA:

Vi har sagt at målet vårt nå er å gå forbi Atletico, og få 2. plassen i La Liga. Etter denne kampen er vi enda litt nærmere det målet vårt.

SPILLERENES HOLDNINGER:

Vi må holde trykket oppe å være konsekvente i arbeidet vårt. Holdningen til gruppa er fantastisk, men det skal sies at vi noen ganger mangler litt beslutsomhet under kampene, det er en del av fotballen. Man kan ikke alltid spille på ditt beste nivå i 90 minutter.

Hva synes du om gårsdagens kamp? 

Pmn6