Extra large marcelo brazil
BLIR I MADRID: Marcelo ble ikke kalt opp av Dunga til å spille for landslaget, noe han kommenterte i et nylig intervju.

- Vil bli her så lenge som mulig

Marcelo har i et nylig intervju med Globoesporte snakket om hans fremtid i klubben, hvordan det er å jobbe under Zidane og litt om hva som har gått galt under årets sesong... pluss litt til.

Den dribleglade venstrebacken spilte nylig sin 350. kamp for Real Madrid. Brasilianeren er blant de som har spilt lengst i Real Madrid av de nåværende spillerne etter at han kom til klubben allerede tilbake i 2007. I et nylig intervju kunne han fortelle litt om hvor lenge han ønsker å bli i klubben, hva han tenkte angående å ikke bli tatt ut på landslaget og hva han tenker om Wolfsburg før han til slutt også kunne si noen fine ord om både Casemiro og Ronaldo.

Les også: 350 kamper for Marcelo

Fremtiden i Real Madrid:

Jeg håper å bli her i flere år og jeg holder på å forhandle om en ny kontrakt. Min nåværende kontrakt går ut i 2020. Jeg ønsker å bli i denne klubben så lenge som mulig. Mange spør om jeg ønsker å avslutte karrierien min i Brasil. Så langt har jeg ikke tenkt på dette tidspunktet. Jeg er inne i en god fase i livet mitt og det er ikke noen vits for meg å tenke på slutten enda.

Hvordan det er å ha Zidane som trener:

Han gjør det veldig bra om du spør meg. Det er vanskelig å ta over et lag som Real Madrid midtveis i sesongen, spesielt med tanke på kritikken som har kommet mot klubben og det at vi ligger på tredjeplass i ligaen. Det er vanskelig, men jeg synes han har gjort en flott jobb. Vi kommer fortsatt til å kjempe helt til slutten av sesongen, så får vi se hvordan det ender. Jeg er uansett sikker på at han komemr til å bli en av de beste trenerne i verden.

Real Madrids sesong:

Det har vært vanskelig. Etter min mening hadde vi en dårlig pre-season og derfor sliter vi også nå midtveis i sesongen. Men vi er der vi er og vi kommer til å kjempe til siste slutt. Vi har noen ligakamper nå for å forberede oss til Champions League, så vi får se... Jeg kan ikke helt forklare hvorfor pre-season hadde så stor innvirkning på oss. Men når jeg tenker på det så var ikke den pre-season vi hadde det beste for laget.

Real Madrids motstander i Champions League, Wolfsburg:

Jeg er ikke enig med alle de som sier at det var en enkel trekning. Det finnes ingen enkle lag i kvartfinalen i Champions League. Jeg er sikker på at begge kampene kommer til å bli tøffe.

På spørsmål om han tullet med Neymar om å få ham til å komme til Real Madrid:

Vi snakker mye om fotball. Det ville uansett vært vanskelig for Neymar som holder på å lage historie for Barcelona å skulle spille for Real Madrid.

Angående Dunga som ikke tok ham med i landslagstroppen:

Jeg er ikke spesielt bekymret for det. Mitt mål nå er å fortsette å jobbe hardt og hvis jeg blir tatt ut på landslaget, så blir jeg med. Hvis ikke, så går jeg ikke rundt og tenker for mye på det. Det bekymrer meg kanskje litt, men det påvirker meg ikke. Forholdet til Dunga er normalt, bare helt vanlig.

Om han er overrasket over Casemiro:

Nei, fordi alle her vet allerede at han er kapabel til å spille for Real Madrid.

Ronaldo vs Messi:

Cristiano er den beste i verden fordi jeg ser hvordan han jobber og hvordan han presterer ute på banen. Ambisjonene han har er utrolige, så for meg er Cristiano den beste.

Hvor lenge håper du Marcelo blir i Real Madrid?

Pmn6