Extra large toni kroos 25.3.2016 n2
PÅ FLYTTEFOT?: Toni Kroos blir heftig linket i en overgang til engelske Manchester City til sommeren.

Guardiola vil ha Kroos

Pep Guardiola vil at Toni Kroos skal styre midtbanen når han tar over Manchester City til sommeren.

De siste dagene har flere engelske tabloider og nå hevder også Marca at Toni Kroos skal være på ønskelisten til Manchester City og deres kommende manager, Pep Guardiola. Kroos tilbringte en sesong i Bayern München sammen med spanjolen, før han ble solgt til Real Madrid for €25 millioner. I følge Marca skal både klubben, og hovedpersonen selv ha visst om interessen, men det skal sies at han er absolutt 100% fokusert på å spille for Real Madrid og representere dem.

Det skal være fler faktorer som spiller inn i en eventuell overgang til balløya for den pasningssikre playmakeren. Derav skal det være at han alltid hadde et godt forhold til Guardiola, og at grunnen til at han i utgangspunktet dro fra Allianz Arena var uenigheter med klubbens høyere makter. Og Guardiola ønsket virkelig å beholde Kroos, men han endte alikevell med å forlate Bayern München for Real Madrid. En annen av faktorene skal være lønn, i likhet med mange andre Real Madrid spillere, har Toni Kroos sin kontrakt blitt lekket av nettsiden Football Leaks. Per dags dato tjener Toni Kroos ca. €10.9 millioner noe som tilsvarer ca. 103.3 millioner norske kroner, og med Manchester City sine økonomiske ressurser er det ingen tvil om at det ikke er pengene det står på. 

Som nevnt, Toni Kroos tilbrakte en sesong sammen med spanjolen, i hans debut-sesong i Bayern München. Her fikk han 51 kamper, 4 mål og 9 assist. Og Guardiola er uten tvil en stor beundrer av Kroos, og det er også derfor spanjolen nå ønsker seg Kroos til å styre midtbanen på Etihad Stadium fra sommeren av.  Men det blir ikke lett å lokke Kroos vekk fra Madrid, han er fornøyd med å spille for Los Blancos og vil bli i Madrid å vinne trofeér. Kroos har en kontrakt som strekker seg til sommeren 2020. 

Bør Real Madrid selge Toni Kroos?

Pool