Extra large isco james 28.3.2016 n2
LITE JUBEL: Det har ikke vært mye å juble for av prestasjonene til verken Isco eller James denne sesongen.

- Tror ikke alt er min og James sin skyld

Isco stilte nylig opp i et radio-intervju å snakket litt om fremtiden, prestasjonene sine og om kommende El Clásico.

Isco stilte nylig opp i et intervju med den spanske radiokanalen COPE for å prate litt om fremtidsplanene sine, prestasjonene til både han og laget og litt om kommende stor-oppgjør mot Barcelona. Spanjolen hadde følgende å si om følgende spørsmål.

Kommende El Clásico på Camp Nou:

Barca er i god form, men vi er Real Madrid. Vi kommer alltid til å kjempe selvom ting blir vanskelig, og vi drar dit med mål om å dra hjem igjen med tre poeng. 

Muligheten for å vinne Champions League:

Med tanke på situasjonen i ligaen, er vi realistiske å sikter inn på 2. plassen. Vi har gjort det bedre i det siste. Vi er fortsatt med i Champions League og vi har mannskapet til å vinne det, men det blir vanskelig. Vi må slå noen av de beste lagene i verden for å klare det, men vi er nødt til å fortsette å kjempe til slutten.

Hans egen situasjon i Real Madrid:

Zidane har troen på meg, men det er spillere her som er i bedre form enn meg akkurat nå, og da skjønner jeg selvfølgelig hvorfor de spiller isteden for meg.

Fremtiden hans:

Jeg er rolig, jeg tenker kun på det som skjer her og nå. Tiden vil vise hva som skjer i fremtiden, men jeg har to år igjen av kontrakten min, og har lyst til å bli her så lenge.

Kritiseringen av han og Real Madrid:

Det har vært en veldig vanskelig sesong. Vi vil avslutte sesongen med stil, men det skal sies at jeg ikke helt får det til om dagen, men vi er et lag. Jeg tror ikke alt er min og James sin feil...

Mye av grunnen til Real Madrid sin dårlige sesong har mange ment er på grunn av at spillere som James og Isco ikke har prestret godt nok i tillegg skader på nøkkelspillere som Sergio Ramos, Marcelo, Karim Benzema og Gareth Bale. Isco står med 33 kamper, 4 mål og 12 assist så langt denne sesongen. 12 assist er ikke så ille, men det er hovedsakelig målene som kommer for sjeldent for Isco. to av de fire målene han har scoret denne sesongen kom mot Cádiz i Copa del Rey. Sammenliknet med hans debutsesong, 2013/14 sesongen som også var hans beste målmessig da fikk han 11 nettkjenninger på 53 kamper, og det er liten tvil om at han har mye mer å gå på. James har derimot spilt 23 kamper denne sesongen, og står med 6 mål og 8 assist. Det skal også sies at James har vært en av spillerne som har slitt mye med skader, colombianeren har faktisk gått glipp av hele 11 kamper grunnet skader denne sesongen. Men uansett, i forhold til sine 17 mål og 18 assist på 46 kamper i sin debut sesong, er det for dårlig det han har prestert så langt denne sesongen.

Hva syns du om Isco og James sine prestasjoner?

Pmn6