Extra large casemiro 29.3.2016
I FORM: Casemiro har vist god form den siste tiden.

- Det er en spesiell uke for oss

Casemiro har vært en aldri så liten åpenbaring for Zidane og Real Madrid.

Etter dagens andre trening stilte Casemiro til et mini-intervju med realmadrid.com der han pratet om hvordan han har det i klubben, i tillegg kom han med en liten beskjed til alle madridistas.

Hvordan han trives i klubben:

Etter hver kamp, etter hver dag så føles, blir jeg mer og mer fornøyd med medspillerne mine, treneren og fansen. De vet jeg bare jobber for å hjelpe andre.

El Clásico:

Vi vet det er en spesiell uke for oss spillerne, fansen og for alle andre som heier på Real Madrid. Det er en kamp vi gleder oss til å spille og vi håper den kommer fort, vi håper også at vi kan vinne kampen.

Melding til alle madridistas:

Vi kommer til å spille med hjertet og sjelen vår på lørdag. Vi håper de fortsetter å ha troen på oss fordi vi vil alltid fortsette å jobbe å aldri gi opp.

Brasillianske Casemiro har levert veldig gode prestasjoner den siste tiden, og han har vært en aldri så liten åpenbaring for Zidane og hans Real Madrid. Etter hjemmetapet mot by-rival Atletico Madrid, hvor midtbanen ikke hang godt nok sammen, har Casemiro spilt hver eneste kamp etter tapet. Noe som har resuldtert i fem seire på fem kamper. Casemiro står så langt denne sesongen med 1 mål og 3 assist på 25 kamper. 

Hvor viktig er Casemiro for Real Madrid?

Pmn6