Extra large gareth bale 30.3.2016
KLAR: Gareth Bale virker veldig klar for helgens El Clásico.

- Vi må gå ut å angripe Barcelona

Gareth Bale tok seg god tid til å snakke med pressen etter dagens treningsøkt, her snakket han blant annet om helgens El Clásico.

El Clásico:

Vi må gå ut å angripe Barcelona, å utnytte svakhetene deres. Vi må score og rett og slett vinne kampen, det blir tøft.  De er i god form, men vi må gå ut å gi 100% . Vi har en kamp-plan og hvis vi spiller opp mot vårt beste så er vi absolutt gode nok til å få med oss en seier fra Camp Nou. 

Alt er mulig i fotball. Vi vet at vi er 10 poeng bak dem, men vi kommer til å kjempe til slutten. Det er fortsatt mulig å vinne La Liga, og hvis vi vinner på lørdag er vi bare 7 poeng bak, du vet aldri hva som kan skje. Vi kommer til å gi 100% og gjøre vårt beste for å vinne. Hvis vi spiller bra i La Liga kommer vi til å ha en bedre følelse inn mot kampene i Champions League. Vi tar kamp for kamp. Vi har absolutt områder vi kan bli bedre på, men mellom nå og slutten av sesongen håper jeg at vi har forbedret oss enda litt mer, og vunnet noe sølvtøy,

Hyllest til Cruyff:

Cruyff er en Barcelona-legende, men alle respekterte han både som en fotballspiller og en person. På lørdag kommer vi alle til å hedre han, og det burde vi.

Formen:

Forrige sesong spilte jeg ikke opp imot mitt beste, men jeg føler jeg har forbedret meg. Det er viktig å fortsette å jobbe hardt, men det kan være vanskelig i et fremmed land. Denne sesongen har jeg spilt mye bedre og jeg forbedrer meg hele tiden, både som en person og som fotballspiller. Det er fortsatt mye igjen av sesongen og jeg håper jeg kan fortsette utviklingen min. 

Jeg spilte veldig bra før jeg ble skadet, men skader er en del av sporten og det er ikke mye jeg får gjort med det. Jeg føler meg mer tilrette her nå og jeg snakker spansk i garderoben. Jo gladere du er, jo bedre spiller du, men jeg må fortsette arbeidet og fortsette å hjelpe laget. 

Posisjonen på banen:

Alle vet at jeg liker meg best sentralt, hvor jeg kan gå litt rundt som jeg vil. Jeg liker også å komme inn fra høyre-kanten og ha litt frihet. Jeg klager ikke over å spille på venstre-siden heller, men jeg liker meg best sentralt eller på høyre-siden. 

Tilpasning til Madrid:

Jeg syns jeg tilpasser meg bedre og bedre. Jeg lærer mer og mer om landet og språket hele tiden. Jeg liker å bo her, men mat-tidspunktene er litt forskjellige fra hjemlandet mitt. Familien min liker seg også her. Jeg har kontrakt til 2019, og jeg vil fortsette å spille her å vinne trofeér med Real Madrid.

Det er Serigo Ramos' 30-årsdag i dag. Vi spiste litt kake i sta og jeg ønsker han gratulerer med dagen. Han er en fantastisk kaptein og en utrolig fotballspiller. Måten han styrer laget og kriger ute på banen er eksemplarisk. Alle her ser opp til han. 

Hva Zidane forventer av han:

Jeg tror han forventer det samme av meg som av alle andre. Vi må angripe og forsvare som et lag og stå sammen. Før sto vi kanskje ikke like godt sammen, men nå jobber vi virkelig som et lag og  det hjelper virkelig at vi alle jobber sammen. 

Jeg er ikke overrasket over at Zidane blir irritert. Han reagerer akkurat som andre managre gjør. Noen ganger trenger vi en liten dytt i riktig retning. Han gjør en veldig bra jobb, og vi er veldig fornøyde med han. Jeg håper vi avslutter sesongen med en trofeé. 

Ballon d'Or:

Jeg bryr meg ikke så mye om individuelle priser. Jeg prøver å konsentrere meg om å spille for Real Madrid og å bli en bedre fotballspiller. individuelle priser er ikke veldig viktig og jeg konsentrerer meg om å vinne så mye jeg kan med Real Madrid. Resten kommer med tiden. 

BBC:

Vi tre har et veldig godt forhold, og vi spiller veldig bra sammen. Vi er ikke dem som bør si om vi er de beste eller ikke. Vi må bare gjøre vårt beste, prøve å score mål og gjøre fansen glade.

Karim Benzema:

Det er fantastisk at han er tilbake fra skade. Han er en av de beste spillerne i verden og det er fantastisk at han spiller her. Vi håper han fortsetter å spille slik han alltid gjør, og at han scorer mål. 

Messi, Suárez og Neymar:

De er verdens-klasse spillere alle sammen og de gjør en god jobb. Det kommer til å bli en bra kamp på lørdag og en som alle kommer til å kose seg med. Vi skal prøve å gjøre den så bra som mulig.

Spillermåten i Spania:

Det er veldig annerledes i forhold til Premier League. Jeg begynner å bli bedre, men forrige sesong var vanskelig. Det er egentlig bra å ha en vanskelig sesong, fordi da lærer du veldig mye om deg selv, du blir sterkere og du ser områder som trenger forbedring. Jeg forstår mer nå om hvordan spillet her fungerer og jeg håper på å lære mer i fremtiden. 

Tror du Gareth Bale scorer i lørdagens El Clásico?

Pmn6