Extra large james rodriguez 31.3.2016
ØNSKET: José María Giménez skal være på ønskelista til Real Madrid.

Real Madrid på stopperjakt

Med en skadeplaget Sergio Ramos og en aldrende Pepe skal Real Madrid være på jakt etter å forsterke midtstopper-plassen.

Etter en sesong plaget av skader på blant andre Sergio Ramos og Pepe skal Real Madrid vurdere å hente inn en ny midtstopper til sommeren. Sergio Ramos sine skadeplagede skulder og Pepe som ikke akkurat blir yngre skal styret og Zinedine Zidane være enige om at de bør hente inn en ny stopper. I tillegg så har Real Madrid mest sannsynlig en registreringsnekt fra FIFA i vente etter sommerens overgangsvindu, så det kan være en stund til neste gang Real Madrid kan kjøpe spillere. Dette er de to spillerne som visstnok skal være på ønskelista til Real Madrid

José María Giménez

En 21 år gammel midtstopper som til daglig spiller hos byrival Atlético Madrid. Uruguayanske Giménez ble hentet til Atlético i januar 2013, og var da et ukjent navn. Han hadde en vanskelig periode i starten av hans Atlético-periode , og han var blant annet ikke i kamptroppen under Champions League finalen. Han var 4. valg bak landsmann Diego Godín, brasillianske João Miranda og nåværende Tottenham-spiller, Toby Alderweireld. Men etter sommeren, hvor Alderweireld dro fra klubben, og Miranda pådro seg en skade, sto Giménez først i køen. Etter strålende prestasjoner i VM i Brasil, hvor han fikk være 1. valg gjennom hele mesterskapet. Plutselig fikk han virkelig sjansen i Atlético, og han brukte den godt. Nå er han førstevalg i Atlético Madrid sammen med landsmann Diego Godín. De spiller forøvrig også sammen på landslaget. 

José Giménez er en spiller som innehar stor fart, gode taklingsevner og meget god i luftrommet, han er en såkalt morderne midtstopper. Denne sesognen står Giménez med 1 mål, 1 assist og 6 gule kort på 32 kamper. Og har virkelig stått frem som en bauta i Atlético-forsvaret denne sesongen. Det skal dog ikke være enkelt for Real Madrid å hente stopperen fra byrivalen, med tanke på rivaliseringen mellom de to klubbene og Giménez's prestasjoner denne sesongen, må nok Real Madrid legge inn en god slump med penger for at Atlético skal være villige til å selge. I følge transfermarkt.com ligger markedsverdien til José Giménez på ca. €24 millioner. 

Marquinhos

Brasillianske Marquinhos spiller for franske PSG, han ble hentet dit fra AS Roma for € 31,4 millioner sommeren 2013. Marquinhos er en veldig lik spiller slik som Giménez, han innehar stor fart, gode taklingsevner og er god i lufta. Marquinhos er 3. valg på stopperplassen i PSG, bak Thiago Silva og David Luiz, alle brasillianere. Marquinhos er også like gammel som Giménez, nemlig 21 år gammel. Som 3. valg i PSG, og på dette tidspunktet av karrieren, er det ikke ideelt for verken spilleren selv, eller PSG at Marquinhos ikke får den spilletiden han trenger.Marquinhos står med 1 mål og 1 gult kort på 32 kamper så langt denne sesongen. Han har vikariert på høyrebacken den siste tiden, men han liker seg absolutt best sentralt. Marquinhos er regnet som en av de største stopper-talentene i hele verden, og ser virkelig ut til å bli en midtstopper i verdensklasse. 

Det blir ikke enkelt for Real Madrid å eventuelt hente Marquinhos, spesielt med tanke på PSG sine økonomiske muskler. Men det kan hjelpe for Real Madrid at Marquinhos muligens ønsker seg bort, for å få mer førstelags-fotball. Men da kommer han ikke til Madrid for å være 3. valg eventuelt bak Sergio Ramos og Raphaël Varane, så det spørs om brasillianeren setter kursen mot Madrid eller ikke. I følge transfermarkt.com skal markedsverdien til Marquinhos ligge på ca. €30 millioner, men siden PSG betalte såpass mye for han da de hentet han i 2013, må nok prislappen ligge på mellom €40-50 millioner dersom Real Madrid skal få godtatt et bud. 

Hvem vil du helst se i Real Madrid-drakt, José Giménez eller Marquinhos?

Real 960x200 pause