Extra large zinedine zidane 8.4.2016 n2
REVANSJELYSTEN: Det var en revansjelysten Zinedine Zidane som stilte opp på foran pressen i forkant av lørdagens kamp mot Eibar.

- Vi kan ikke droppe poeng

Zinedine Zidane virket revansjelysten når han møtte pressen etter dagens trening, han tok seg tid til å prate om James, Danilo og Wolfsburg-kampen

Lørdagens kamp:

Vi skal gå hardt ut og styre kampen, vi skal ikke gi dem noen sjanse. Vi må først slå Eibar, så retter vi fokuset mot Champions League. Vi må respektere motstanderen vår, de kommer til å gå ut hardt de også, men vi vet hva vi må gjøre for å gjøre kampen enklere for oss.

Jeg tror ikke vi får en dårlig mottakelse fra fansen, jeg er sikker på at de holder med oss. På tirsdag spiller vi for sesongen, det vet vi, det er en viktig kamp og det vet fansen også. Jeg liker når ting blir vanskelig, og det tror jeg at fansen også gjør. Ingen forventet det som skjedde i den første kampen men det er fotball og det er fortid nå.

Rotasjon og skader:

Cristiano spiller mot Eibar. Det blir endringer, men det er bare med fokus på morgendagens kamp. Tirsdagens kamp er en annen kamp. Spillerne som sliter litt med skader, skal trene på egenhånd. Karim har fortsatt litt smerte i kneet etter smellen han fikk på onsdag, planen for han er at han også skal trene individuelt. De skal trene i morra, de har trent innendørs i dag og jeg håper å ha dem begge klare til tirsdagen (Karim Benzema og Raphaël Varane). 

Fremtiden:

Som manager står jobben på spill hver gang laget spiller. Jeg vet ansvaret med å være manager for en klubb som Real Madrid, men jeg liker ikke å tenke på det. Det er det jeg gjør hver eneste dag som motiverer meg. Jeg liker det jeg driver med og det motiverer meg. Jeg tenker ikke på det negative som kan skje fordi jeg vil alltid være positiv og det kommer alltid til å være. Jeg er rolig når det gjelder sånne ting og jeg tenker positivt.

Vi må tenke på at når jeg startet i denne jobben, så visste jeg godt hva jeg gikk til, ellers hadde jeg ikke valgt å ta jobben. Jeg forholder meg rolig. Det som driver meg fremover er hvordan jeg kan forbedre laget. Hvis vi blir slått ut av en konkurranse, kan alt endres. Det er en del av fotballen men det tenker jeg ikke så mye på. Jeg tenker kun på resten av sesongen. Jeg har en jobb å gjøre og jeg må akseptere ansvaret med jobben min. Vi får se hva som skjer på slutten av sesongen, men for nå så er jeg rolig.

Champions League:

I etterkant så er det mulig jeg gjorde en feil. De scoret to raske mål på kort tid og det er vår feil. Vi klarte ikke å snu kampen, men skjedd er skjedd, nå fokuserer vi kun på å gjøre en god jobb i morgen. Vi er klare over at vi skuffet stort, men nå er det ingen vits å dvele over det. Hvis man ser på prestasjonene våre i det siste, så er jeg fornøyd og alt det kan ikke forsvinne på en kamp. Bortekampen mot Barcelona var fantastisk, men det er fortsatt bare tre poeng og jeg kommer ikke til å bli gal pågrunn av prestasjonene våre mot Wolfsburg. Spillerne vet hva som skjedde, og de vet hva de må gjøre de må gjøre nå.

Det var vertfall noe som manglet mot Wolsburg, men noe som ikke manglet var intensitet. Det var faktisk den nest beste kampen vår sett på hvor mye vi løp, til og med mer enn vi løp i Barcelona. Det betyr selvsagt ingenting siden vi tapte. De scoret mål på kort tid og det var en stor tabbe av oss, men ikke på grunn av intensiteten. Vi var gode i de første 15 minuttene, og det var da vi hadde gode sjanser.

Danilo:

Jeg angrer ikke på at jeg valgte å starte han. Jeg respekterer ansvaret mitt, men ærlig talt, han spilte ikke så dårlig som folk skal ha det til. Vi gjorde alt dårlig. Det er enkelt å legge skylden på en person, men jeg liker å gjøre det annerledes.

James:

(Denne saken gjelder en video av James på benken under Wolfsburg-kampen hvor man kunne se at James lo når Wolfsburg ledet 2-0)

Det er best å unngå slike videoer, og det vet James også. Det er snakk om 2-3 sekunder, men han vet at fotografene kan få tak i det. Det som skjedde har ikke påvirket James noe. Han er fortsatt veldig fokusert på jobben han legger ned. Jeg likte det ikke, men vi må legge det i fortiden, og fokusere på jobben vi har.

Favoritt-stempel:

Jeg bryr meg egentlig ikke om at folk mener Real Madrid er favoritter. I starten av så godt som hver kamp, regnes Real Madrid som favoritter. Jeg mener at favoritt-snakket alltid kommer før kampen, men etter kampen er det som regel 50/50. Jeg liker å spille en vanskelig kamp.

La Liga:

Det viktigste nå, er å ikke droppe noen fler poeng. Morgendagens mål er uten tvil en seier og ikke noe annet. Jeg vil ikke bli involvert i diskusjonen om vi kan vinne La Liga eller ikke, det viktige er å ikke droppe flere poeng.

Hva tror du om morgendagens kamp?

Pmn6