Extra large dani carvajal 9.4.2016
REVANSJELYSTEN: Dani Carvajal og resten av Real Madrid-troppen er mildt sagt revansjelystne etter tapet mot Wolfsburg.

- På tirsdag er det krig

Etter dagens seier mot Eibar tok Dani Carvajal seg god tid til å snakke med pressen hvor det meste gikk i Champions League og comeback mot Wolfsburg.

Eibar-kampen:

Det var en bra kamp og vi fikk tre poeng.  Vi legger sakte men sikkert mer og mer press på de som leder og vi kjemper om å vinne La Liga helt til slutten. Dette var også en god oppkjøring for tirsdagen, hvor det blir krig.

Buingen på Danilo:

Jeg syns det er veldig urettferdig. I Wolfsburg hadde vi alle en dårlig dag. Vi er alle i samme båt og hvis de kritiserer en spiller så kritiserer de alle spillerne våre. Vi vil gjøre kritikken om til ros og applaus og at fansen skal kose seg, heie på oss og hjelpe oss videre til semi-finalen.

Casilla sitt utsagn: "Spiller vi slik vi vet vi kan, er ingenting umulig"

I La Liga har vi redusert avstanden til toppen og alt kan skje mellom nå og slutten på sesongen. Denne kampen var også en god oppkjøring til tirsdag og flere av spillerne våre fikk muligheten til hvile. Nå må vi bare fokusere på kampen på tirsdag, som er betraktet som sesongens største kamp.

Vi holdt den gode formen på Bernabéu oppe i dag, som består av å gå hardt ut og score masse mål og raske mål. Kampen i dag var ingen enkel kamp, vi gjorde det bra og vi scoret mål. Vi mistet ikke konsentrasjonen og vi fikk heldigvis ikke noen skader. 

Comeback i Champions League:

Vi dro ikke til Wolfsburg å tenkte at vi skulle tape 2-0. Vi hadde en utrolig dårlig kamp, men en utslagsrunde består av 180 minutter, ikke bare 90. Vi har igjen 90 minutter og de er i tillegg foran våre egne fans. Vi vil gjøre et comeback og komme videre til semi-finalen. På tirsdag vil vi krige til døden og prøve å overvinne motstanderen vår.

Vi er selvsikre på at vi kan snu det og gå videre til semi-finalene. Det kommer til å bli en hard kamp og vi vil gjøre det tøft for Wolfsburg. Vi må jobbe hardt fra starten av og vi kommer til å trenge hjelp fra fansen, men sammen så er jeg sikker på at vi kan gå videre til semi-finalen.

Danilo:

Fansen har lov til å ha sin egen mening, men jeg tenker som resten av laget, nemlig at det ikke er Danilo sin skyld at vi tapte mot Wolfsburg. Det var like mye Danilo sin skyld som noen av oss andre sin skyld. Han viser en god innstilling, han gjemmer seg ikke, han ville ha ballen, involverte seg i spillet og hadde blant annet skudd på mål. Dette er ikke enkelt når du blir buet på din egen hjemmebane. Men han har god innstilling, og kommer til å snu buingen om til applaus neste kamp. 

Tror du Real Madrid går videre til semi-finalene i Champions League?

Pmn6