Extra large zinedine zidane 13.4.2016
FORØNYD: Det var en fornøyd Zinedine Zidane som stilte opp for pressen i etterkant av gårsdagens seier mot Wolfsburg.

- Jeg er stolt

Real Madrid sikret videre avansement i Champions League, noe Zinedine Zidane selvsagt var fornøyd med.

Kampen:

Jeg er fornøyd med det gutta gjorde i dag. Det var ikke enkelt men jeg er fornøyd og stolt av det spillerne mine gjorde i kveld. Det var en spesiell kamp og vi nådde målet vårt. Jeg er veldig glad på spillernes vegne, det de fikk til er helt fenomenalt. 

Det er ikke enkelt å starte slik vi startet med å score to mål på 15 minutter. Vi spilte med utrolig høy intensitet. Vi viste motstanderen vår at det var viktig for oss å vinne og gå videre. Det vi måtte gjøre i dag var å spille med høy intensitet og bruke hodet.  Det var det jeg sa til troppen, at det ikke kommer til å bli enkelt og at man måtte bruke hodet. Det klarte vi i 90 minutter. Å score tre mål  mot dette laget er ikke en enkel oppgave, vi tapte den første kampen men vant og snudde det i den andre.

Cristiano Ronaldo:

Hva kan jeg si om Cristiano? Han bare beviser hva han er, og det er verdens beste fotballspiller. Det er det som gjør han til en spesiell spiller. Han er også spesiell fordi ikke alle spillere kan score tre mål i en Champions League kvartfinale.

Fansen:

De er et stort pluss. Alt de gjør for laget er utrolig viktig, de er alltid med laget. Også når de ser spillerne spille slik som i kveld, så heier de enda mer på laget. Jeg vil takke fansen for hva de gjorde for spillerne i kveld. Vi må fortsette slik, det er fortsatt en lang vei å gå.

Å oppleve dette som manager:

Det var ingen enkel kamp. Det er veldig sant, men fra en manager's ståsted var det en utrolig opplevelse. Etter at vi lå under 2-0 spilte spillerne helt utrolig. Dette var uten tvil den beste kampen jeg har vært med på som manager. Som manager er det mye vanskeligere men jeg er veldig fornøyd. 

Feiringen i garderoben:

Presidenten kom ned en tur for å gratulere alle sammen og vi er alle veldig fornøyde. Det er jo egentlig som en normal dag hvor vi vinner en kamp. Nå må vi restituere ordentlig slik at vi er klare siden det er kamp på lørdag, noe som er litt dumt siden vi ikke kan feire så mye...

At Dani Carvajal fikk starte isteden for Danilo:

I dag spilte Carvajal, og jeg er veldig fornøyd med prestasjonene hans i dag. Vi er et lag og alle er fokusert og involverte. Vi kommer til å rotere, vi e ren gruppe. Men det skal sies at Carvajal var veldig god i dag. 

Hva syns du om gårsdagens kamp?

Pmn6