Extra large sergio ramos 23.4.2016
KUNNE DRATT: Sergio Ramos innrømmer at han vurderte en overgang til Manchester United.

Ramos: - Jeg vurderte Man United

I forkant av dagens kamp mot Rayo Vallecano stilte Sergio Ramos opp på et radio-intervju med den spanske radio-kanalen COPE.

Rekker Ronaldo kampen mot Manchester City?

Jeg håper det, og det er det enhver madridista også håper. Vi vet hvor viktig Cristiano er for laget og vi håper han er tilbake i storslag på tirsdag. Vi håper virkelig at skaden ikke er alvorlig.

Hvem vinner La Liga?

Vi får se. Jeg håper inderlig at det er vi som gjør det, og hver gjenstående kamp er som en finale.

Vil en trofeeløs sesong være en fiasko?

Det kommer an på hvordan du ser på det. Jeg mener at det aldri er bra for Real Madrid og avslutte en sesong uten noen trofeer. 

Hvem mener du er verdens beste midtstopper?:

Jeg har alltid likt Thiago Silva og Piqué. Men jeg har alltid regnet mine medspillere, Pepe med sin erfaring og Varane med sin utvikling som blant de beste også. Men jeg kan heller ikke unngå å nevne Diego Godín. 

Savner du Iker Casillas?:

Som en venn, ja og også som en lagkamerat. Ikoniske spillere vil alltid bli savnet.

Vil du hente de Gea?

Vel...Å snakke om spillere som ikke er her mener jeg er respektløst i forhold til Keylor, Kiko og Rubèn. Men også som jeg alltid har sagt, bare de beste spillerne i verden kan spille for Real Madrid, og da vil jeg at han skal komme hit. Fordi jeg mener at David de Gea er en av de aller beste. 

Om Chelsea er interessert i han:

Jeg har ikke hørt noe om noen interesse og jeg har heller ikke hørt noe fra Chelsea.

Interessen fra Manchester United i fjor sommer:

Jeg vurderte det, ja. Jeg vurderte om jeg trengte en forandring men jeg har alltid prioritert Real Madrid, og en eventuell forandring var av andre grunner. Jeg fikk et tilbud av Manchester United, men jeg takket nei.

93:48:

Det er uten tvil det beste øyeblikket i karrieren min. Jeg er sikker på at jeg har sett det 20 000 ganger og at jeg kommer til å se på det minst like mange ganger til. Det føles helt fantastisk hver gang jeg ser det, det føles som å være full en uke i strekk.

Om Real Madrid er favoritter mot Manchester City:

Jeg mener det er 50/50.

Pmn6