Extra large ramos training
AVSLØRER: Sergio Ramos innrømmer at han elsker å se Barcelona tape fotballkamper.

Ramos: - Nyter å se Barça slite

Kapteinen innrømmer at han elsker å se Barcelona underprestere.

I et nylig intervju med Cadena COPE, ble Sergio Ramos spurt om rivaleriet mellom Real Madrid og erkefienden Barcelona. Kapteinen måtte svare på spørsmål rundt katalanernes formdupp før de nylige seierne mot Deportivo La Coruña og Sporting Gijón, som han mener ble utløst av Clásico-seieren 2. april.

Selvølgelig nyter jeg å se når det går trått for Barcelona. Jeg liker det fordi det gagner oss, men det betyr at jeg ønsker noen vondt. Jeg nyter deres motgang av sportslige grunner. Alt som er dårlig for Barcelona, er positivt for Real Madrid og seieren vår på Camp Nou var et tøft slag for dem.

- Et Clásico handler alltid om mer enn tre poeng. Det er sesongens viktigste kamp. Denne gangen gikk nok tapet hardt innpå dem mentalt, da de på det nærmeste kunne ha avgjort La Liga. Istedet minsket både vi og Atlético gapet, som trolig ga dem en liten selvtillitsknekk. Skulle de la tittelen glippe nå, vil det være en sensasjon.

Siden den gang har Barcelona som nevnt kommet tilbake på rett spor med to overbevisende seiere, men det vil nå bli kamp til døra uansett hva som skjer de siste rundene. Under intervjuet kunne ikke Ramos unngå spørsmål om feiden mellom Álvaro Arbeloa og Gerard Piqué.

- Noen ganger er det vanskelig å unngå slike konfrontasjoner. Men en erfaren spiller som Piqué burde klare å holde seg unna denne type barnsligheter. Litt humor synes jeg man skal tåle, men det finnes riktig tid og sted for slikt, uten at man skal måtte være respektløs.

Pmn6