Extra large gareth bale 24.4.2016
KLAR: Gareth Bale er virkelig klar til tirsdagens semifinale i Champions League mot Manchester City.

Bale: - Vi må score på Etihad

Etter dagens treningsøkt tok Gareth Bale seg tid til et kjapt intervju med Realmadrid TV, hvor det meste handlet om tirsdagens oppgjør mot Manchester City.

Tirsdagens kamp:

Det er alltid fint å være tilbake på britisk jord. Vi vet det blir en vanskelig kamp, slik som semifinaler i Champions League alltid er og skal være. Vi håper på å spille en bra kamp, og få med oss et bra resultat.

Etihad er en fin stadion med en stor bane og en fantastisk atmosfære. Det er en fin arena for en slik kamp. Vi håper på å gjøre en bra kamp og ta med oss en seier hjem. Jeg har noen gode kamper der og scoret noen mål. Det er fint å tenke tilbake på det, men dette er en ny kamp. De er i god form men det er vi også, jeg er sikker på at det blir en fantastisk kamp!

Nøkkelen:

Jeg tror det viktigste er å score mål på bortebane, men det er også veldig viktig å holde nullen. På Santiago Bernabéu er vi utrolig sterke og der kommer vi garantert til å få mange sjanser. 

Returoppgjøret på Santiago Bernabéu:

Å spille den siste kampen på hjemmebane er veldig viktig psykisk. Hvis vi får et bra resultat på Etihad, så vil fansen hjelpe oss enormt når vi kommer hjem på Bernabéu. En seier er alltid et bra resultat. Så lenge vi ikke taper borte, så vil vi være sikre når vi spiller hjemme på Santiago Bernabéu.

Pmn6