Extra large raul 2
LEGENDE: Raúl stilte mandag til intervju hvor han blant annet snakket om Zinedine Zidane som manager.

Raúl har tro på Zidane

38-åringen avslører også at den dagen han bestemmer seg for å returnere til Madrid, spiller det ingen rolle om Florentino Pérez er president eller ikke.

Real Madrid-legenden Raúl González Blanco, bedre kjent som bare Raúl, stilte mandag til intervju med den spanske radio-stasjonen Cadena COPE i forkant av oppgjøret mot Manchester City.

Den godt likte spanjolen la fotballskoene på hylla for fem måneder siden, og jobber for tiden i New York med å representere og fremheve La Liga. Han hadde følgende å si om livet etter fotballen:

For øyeblikket er jeg hovedansvarlig for kontorene her i New York, og vi ser at interessen rundt La Liga her i USA vokser stadig. Det å legge opp fotballen var en svært vanskelig avgjørelse, men etter 21 år var det på tide å gjøre andre ting. Det jeg savner mest av alt er det å dra på trening. Nå for tiden nøyer jeg meg med å holde med spanske lag i aksjon på TV, først og fremst Real Madrid.

Raúl, som bestemte seg for å legge opp i fjor, nølte ikke med å skryte av Zidane.

Zidane er en av de beste spillerne gjennom tidene, og det han gjør nå som trener er veldig positivt. Han kjenner både spillerne og strukturen innad i laget fra tiden som assistenttrener og fra tiden som hovedtrener for Castilla, og forhåpentligvis ender liga-innspurten i hans og Real Madrids favør.

Han tok seg også tid til å skryte av Bale og Ronaldo.

Begge to er fantastiske spillere. Ronaldo har utvilsomt satt sine spor i Madrid, og hvis Bale fortsetter å levere på det nivået han gjør nå, kommer han uten tvil til å følge sporene til Ronaldo. Begge gjør mye bra om dagen, men det viktigste er at hele laget er målbevisste og motiverte, ikke bare de to.

Han kommenterte også situasjonen i Catalonia om dagen, men ville ikke sammenligne dagens Barcelona-kollaps med Real Madrids kollaps under Carlos Queiroz i 2003/2004 sesongen.

Det som skjedde i 2003/2004 sesongen under Carlos Queiroz må vi bare akseptere. Dagens Barcelona hadde en stor ledelse å falle tilbake på, men ligaen er fortsatt i deres hender. Det som skjedde i 03/04 var at vi gikk inn i en dårlig periode og på slutten av sesongen hadde vi mistet ledelsen vi hadde opparbeidet oss, og vi var ikke kapable til å holde helt ut. 

Til slutt uttalte han seg om en mulig retur tilbake til Madrid.

Dagen jeg bestemmer meg for å dra tilbake til Madrid vil jeg ikke nøle med å gjøre det, uavhengig om Florentino Pérez er president eller ikke.

Tror du Raúl har en fremtid i Real Madrid?

Pmn6