Extra large satellite  6
Klar: Real Madrids trener Zinedine Zidane er klar til tirsdagens storoppgjør mot Manchester City.

Zidane før kamp: Man City (B)

Klar tale fra Zidane da Los Blancos-treneren møtte pressen før dagens kamp mot Manchester City.

Om motivasjonen i laget:

Spillerne er fokusert på å vinne. Det er den samme atmosfæren som da vi vant La Décima, og jeg kan se at disse spillerne er fullt fokusert på denne store utfordringen, vi vet at det ikke kommer til å bli lett.

Manchester City:

De er kapable til å skape trøbbel for oss, og vi kommer til å gi alt for at de ikke får den muligheten. Planen er forsvare oss når vi ikke har ballen, og skape trøbbel for dem når vi har den. De Bruyne er i fantastisk form og vi vil prøve å stoppe han. Han er en strålende spiller og har vist sine kvaliteter i Manchester City. Han samspiller godt med Aguero, og vi må vente og se hva som skjer i kampen.

Spilletid:

Ideen er at vi skal stå samlet, det er selvsagt de spillerne som spiller mye og andre som spiller mindre, men de er alle like viktige for laget. Jeg vil snakke med de spillerne som ikke kommer med, det er en av vanskelighetene ved å være trener. Det er den vanskeligste avgjørelsen jeg vil måtte ta i denne kampen.

Cristiano Ronaldo og Karim Benzema:

Planen er at Cristiano og Benzema kommer til å spille kampen, men vi må se hvordan treningen går. De har kommet sterkt tilbake og er i perfekt fysisk form, i dag er begge to 100 %. Dett er spiller som tar vare på seg selv og planen min er å ha begge på 100%. Vi er i god form og jeg er sikker på at vi sammen kommer til å gjøre en god jobb.

Om presset til å vinne Champions League:

Jeg er avslappet og bare nyter dette, selv om jeg under kampen vil være litt mer anspent. Men før kamp er jeg avslappet.

Kroos og Modric:

Det er viktig at de både angriper og forsvarer. Med slike spillere vil du ha dem delaktig i angrep, men den defensive jobbingen er like viktig. Mot Wolfsburg hadde vi problemer etter at de fikk mål og vi fikk det tøft. Jeg vil ikke at det skal gjenta seg. Vi må være sterke defensivt og jobbe sammen.

Seks strake semifinaler:

Den klubben har fantastisk historie og vet hvordan vi må framstå. Det er alltid en stolthet å se Real Madrid i semifinalene i Champions League og være en av de siste fire lagene i turneringen.

Feil under kampene:

Ofte handler det bare om mangel på konsentrasjon. Alt kan skje i fotball og man må være forberedt på motstanderen. De kan skape problemer og vi vet at om vi heletiden holder fokus blir det vanskeligere for motstanderen.

Premier League:

Det er en spennende liga hvor det er gode kamper og alltid underholdning, det er noe spillere liker. Det er spennende, uten å gå inn på det økonomiske aspektet.

Om å gi 150 prosent:      

Det viktige i en semifinale er at man gir 150 %. Alt kan skje i fotball. Du kan være godt forberedt, men plutselig kampen totalt forskjellig fra hva man så for seg. Det er to oppgjør. Først kommer denne kampen, og vi må gi alt mot en hard motstander på en tøff bane.

Pmn6