Extra large zizou
FORNØYD: Det var en fornøyd, men også litt skuffet Zidane som møtte pressen tirsdag kveld.

Zidane etter kamp: Man City (B)

Det var en fornøyd Zidane som møtte pressen i presserommet på Etihad etter kamp.

- Jeg er fornøyd med hvordan kampen utspilte seg, fordi det var ikke en enkel kamp. Vi forsvarte oss veldig godt og i andreomgang hadde vi ballen mer og sjansene til å score. Jeg er også litt skuffet fordi jeg føler vi fortjente mer, men vi var som sagt gode defensivt. Det var en tøff kamp. Vi kunne ha scoret, men å få det målet garanterer ikke en finaleplass. Vi har forsatt en kamp igjen. Neste kamp spiller vi på Bernabéu, og vi vet hva vi kan uttrette der, men vi må jobbe som vi gjorde idag, sa franskmannen.

Det var en laber førsteomgang med få sjanser og med to lag som følte seg litt på hverandre. Ingen av lagene risikerte for mye, men det endret seg i andreomgang.

- Vi spilte høyere i banen, presset motstanderen, og hadde generelt mer ballen. Hvis du har ballen er det vanskelig for motstanderen å forsvare seg. Vi fikk ikke målet vi ville ha, og det er en helt åpen kamp på  Bernabéu. Dette er en Champions League semifinale, så det er ikke lett. Jeg er fornøyd med resultatet og hvordan spillerne jobbet.

 

Et av spørsmålene før kampen var om Ronaldo og Benzema skulle spille, og spørsmål om dette kom naturligvis opp på pressekonferansen.

- Vi skal prøve å få dem klare til uka, men akkurat nå kan jeg ikke si mer en det. Vi må se hvordan det går med dem hver dag. Når de først er på banen, så er det mye bedre at de er 100% klare, og hvis de har noen som helst problemer kan vi ikke risikere å bruke dem. Spillerne i dag gjorde en god jobb, og det er viktig. Jeg sa at de var 100% klare, men at vi måtte se etter den siste treningen før kampen. Cristiano Ronaldo hadde en kjenning, så han spilte ikke. Problemet med Karim var litt annerledes, men det ble verre og verre så vi ville ikke risikere noe. De er to viktige spillere som vi håper er klare for returoppgjøret. Vi tar en dag om dagen og skal se på saken med legene, sa Zidane.

Franskmannen fikk også et par spørsmål om Real Madrids intensjoner med kampen, og om superspissen Sergio Agüero.

- Vi prøver alltid å vinne. I førsteomgang forsvarte vi oss litt for dypt. Vi hadde sjansene til å score i andreomgang, men det ville ikke skje. 

- Vi gjorde en god defensiv jobb, så vi gav dem minimalt med rom. Vi var veldig kompakte og vi fikk de til å måtte kjempe seg inn i kampen igjen.

 

Pmn6