Extra large 3073152
STOR SJANSE: Pepe hadde muligheten til å bli matchvinner, noe han også kommenterte etter kampen mot Joe Hart og co.

Spillerkommentarer etter kampen

Flere av Real Madrid-spillerne tok seg tid til å kommentere gårsdagens kamp mot Manchester City.

Marcelo

Det er tøft når du spiller mot et veldig solid lag som ønsker å ha ballen i laget hele tiden. Vi prøvde å holde på ballen vi også og var det beste laget i den andre omgangen. Vi angrep oftere og hadde flere sjanser enn hva de hadde. Returoppgjøret kommer til å bli veldig tøft.

Silva er en fantastisk spiller, men selv uten ham er Manchester City et veldig godt lag. Jeg tror ikke de kommer til å lide noe særlig hvis han ikke blir klar til returoppgjøret.

Pepe

I den første omgangen var vi jevngode, men i den andre omgangen var vi det beste laget. Vi visste at vi ikke hadde råd til å gjøre noen feilgrep. De startet sterkt, men vi stoppet kontringene deres og vi hadde ballen mye i laget. I den andre omgangen forandret tempoet i kampen seg. Vi var laget som tok avgjørelsene og hele tiden forsøkte å score mål, noe vi dessverre ikke klarte.

Vi viste at vi har veldig mye å by på som et lag og at vi ønsker å nå langt i Champions League. Det kommer en hjemmekamp og vi ønsker å vinne den kampen for å gjøre fansen lykkelige. 

Jeg hadde en sjanse til å score, men keeperen var veldig rask og kom seg tett oppi meg. Han gjorde en fantastisk redning. Vi kjempet hardt og jobbet som et lag, men de er også et fantastisk lag. 

Keylor Navas

Vi ønsket alle sammen å vinne kampen, men det er alltid godt å holde nullen også. Vi må prøve å gjøre det samme på hjemmebane samtidig som at vi vinner kampen. På Bernabéu må vi gi alt vi har for å komme oss til finalen. Å vinne er det eneste som kan hjelpe oss til å nå den.

Vi måtte ta kontroll på kampen. Manchester City startet sterkt og vi ønsket ikke å gjøre noen feil. Sakte, men sikkert begynte vi å kontrollere kampen og gjorde deretter det helt til slutten. Laget gjorde en bra jobb, alle var fokuserte og organiserte i forsvar. Takket være det unngikk vi å møte på for mange problemer. 

Alle i troppen vet at vi har jobbet frem mot disse kampene over en lang tid nå. De viste alle sammen at når de får sjansen så går de ut på banen og gir alt de har. 

Pmn6