Extra large coentrao
HJEMLENGSEL: Fábio Coentrão skal være innstilt på å returnere til Portugal etter sesongen.

Coentrão vil hjem

Portugisisk sportavis mener å vite at venstrebacken ønsker seg tilbake til hjemlandet.

Fábio Coentrão ligger an til å returnere til Portugal etter sesongen. Hvertfall hvis vi skal tro den anerkjente sportavisen, A Bola, som mener å vite at backen ønsker en gjenforening med Benfica. Coentrão, som har tilbragt denne sesongen på lån i Monaco fra Real Madrid, skal være innstilt på reise hjem igjen etter varierende prestasjoner og mye skader med klubblaget de siste årene.

Denne sesongen har portugiseren spilt 15 seriekamper for Monaco og står faktisk med imponerende tre mål og to målgivende fra sin venstrebackposisjon (har også figurert litt som venstrekant). Dessverre har skader vært en del av oppholdet i Frankrike også, hvor han i tillegg til en fotskade som holdt han ute i over en måned, har slitt svært med hamstringen. For kun en drøy uke siden, ble Coentrão lagt under kniven for å fikse skaden en gang for alle og kommer til å miste det kommende Europamesterskapet i sommer.

Når backen omsider blir frisk igjen, er det høyst usikkert om han fortsatt vil være Madrid-spiller. Han ble hentet til den spanske hovedstaden sommeren 2011 for 30 millioner euro etter å ha levert strålende for Benfica den foregående sesongen. Til tross for tidvis godt spill har han ikke klart å gi Marcelo skikkelig kamp om venstrebackplassen i det lange løp og både klubb og spiller skal ifølge A Bola være innstilte på å skille lag. Nevnte Benfica står visstnok allerede klare for å ta imot deres tidligere nøkkelspiller og kanskje vil det være den beste løsningen for alle parter.

Bayern